Με άφθονο κέφι απόλαυσαν και φέτος, τον 5ο αποκριάτικο Θρακιώτικο χορό τους, στο κοσμικό κέντρο “ΠΑΝΤΑΖΗΣ” στο Κεφαλάρι Άργους, τα μέλη του Συλλόγου Θρακών Αργολίδας «Η Θράκη».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου του συλλόγου Πέτρου Νταλιάνη, ο οποίος ευχαρίστησε το κοινό για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου, και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία των φίλων του συλλόγου που προσήλθαν για πρώτη φορά σε Θρακιώτικη αποκριάτικη συνάντηση, καθώς και στην παρουσία του Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη και της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ελένης Παναγιωτοπούλου.

Τα εδέσματα του καταστήματος σε συνεργασία με το Δ.Σ. του συλλόγου ήταν πλούσια και κέρδισαν … τις κριτικές του κόσμου, ενώ οι μουσικές επιλογές του Γιώργου Συγίζη εκτόξευσαν το κέφι που κράτησε γεμάτη την πίστα για πολλές ώρες με δημοτικά Θρακιώτικα και Πελοποννησιακά, λαϊκά, αλλά και κομμάτια του ξένου ρεπερτορίου (latin, disco, κ.λπ.).

Ο σύλλογος όπως κάθε χρόνο, μετά το γεύμα πρόσφερε φρέσκο παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο.

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με έπαθλα τρεις δωροεπιταγές αξίας 100 € έκαστη, τις οποίες κέρδισαν και παρέλαβαν από την Ταμία του συλλόγου Λίτσα Παπαζαχαρίου, οι Αρχοντούλα Μπογιατζή (μέλος του συλλόγου), Βάσω Πιπερτζή (μέλος του συλλόγου) και Αναστασία Ρεκλείτη (φίλη του συλλόγου).

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με υπενθύμιση του «ραντεβού» για τα 4α Ελευθέρια Θράκης που θα πραγματοποιηθούν στις 13 Μαΐου στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού του Άργους, «Μέγας Αλέξανδρος».