Αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μαζί με κλιμάκιο διοικητικών στελεχών του διάσημου νοσοκομείου των ΗΠΑ Johns Hopkins, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης, Στρατή Πλωμαρίτη, επισκέφθηκαν το «Σισμανόγλειο» γενικό νοσοκομείο Κομοτηνής όπου έγιναν δεκτοί από τη διοίκησή του.

Με τον Διοικητή εξάλλου του νοσοκομείου, Γιώργο Φιλιππίδη, βρίσκονται σε συνεχείς επαφές τους τελευταίους μήνες προκειμένου να προσφέρουν την τεχνογνωσία τους ενόψει της έναρξης των εργασιών ανέγερσης του νέου νοσοκομείου της Κομοτηνής.

Από αριστερά: Ο ειδικός συνεργάτης του αν. υπουργού υγείας Π. Πολάκη, κ. Ιωσήφ Μανουσογιαννάκης, “αφανής” πρωταγωνιστής της απόφασης να διατεθεί τμήμα της δωρεάς του Ι.Σ.Ν. για την κατασκευή νέου νοσοκομείου στην Κομοτηνή, ο διοικητής του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Γιώργος Φιλιππίδης, και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Αλέξανδρος Σπανός.

Κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, υπήρξε ενδελεχής αλληλοενημέρωση των συνεργαζόμενων μερών για την πορεία των προπαρασκευαστικών εργασιών, ενώ ανταλλάχθηκαν χρήσιμες απόψεις. Ακόμη, τα στελέχη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του Johns Hopkins Hospital, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του “Σισμανόγλειου”.

Η πρόεδρος του αμερικανικού νοσοκομείου, Pamela D. Paulk, ανέφερε: “Οι χρήστες, οι γιατροί, νοσηλευτικό και υπόλοιπο προσωπικό αυτής της δομής, θα πρέπει να είναι πολύ ενθουσιασμένοι με το νέο νοσοκομείο. Στο Johns Hopkins Hospital είμαστε χαρούμενοι που θα μπορέσουμε να προσφέρουμε τις συμβουλές μας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μαζί και με τους υπόλοιπους εκλεκτούς συνεργάτες του Ιδρύματος, για να δημιουργήσουμε το καλύτερο, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, νοσοκομείο για τον τοπικό πληθυσμό”.