Πρωταθλήτρια βορείου Ελλάδος (Θεσσαλία – Ήπειρος – Ιόνιο – Μακεδονία – Θράκη), του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της «Αστυνομιάδας 2016», αναδείχθηκε η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας (Δ.Α.) Ροδόπης, επικρατώντας στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής επί της ομάδας της Δ.Α. Κέρκυρας με 3-1. Την απονομή του Κυπέλλου έκανε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΑΥΡ 2Έτσι η ομάδα των αστυνομικών της Ροδόπης κέρδισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει στην Αθήνα, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο, όπου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια νοτίου Ελλάδος για τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος.

Στον δρόμο προς την κατάκτηση της πρωτιάς στη βόρειο Ελλάδα, η ομάδα της Δ.Α. Ροδόπης προκρίθηκε σε διπλά παιχνίδια έναντι των ομάδων των Δ.Α. Δράμας, Χαλκιδικής και Ξάνθης, ενώ στον ημιτελικό υπέταξε και την ομάδα της Δ.Α. Λευκάδας με σκορ 2-0.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΑΥΡ 13Τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους της «που αγωνίστηκαν σκληρά σε όλη την περίοδο της προετοιμασίας, αλλά και στα παιχνίδια με τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν», έδωσε  η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (Ε.Α.Υ.) Ροδόπης, κ. Σταυρούλα Τζατζανά, τονίζοντας πως για τον σκοπό αυτό «θυσίασαν προσωπικό χρόνο και χρήματα από τις τσέπες τους, γιατί ούτε υπηρεσιακή απαλλαγή είχαν ούτε τα έξοδά τους καλύφθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία». Αντιθέτως, όπως πρόσθεσε, «η Ένωσή μας στήριξε έμπρακτα, μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων της την αποστολή, και θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις και τη συμμετοχή της στον τελικό της Αθήνας για τη διεκδίκηση του στέμματος του Πανελλήνιου Πρωταθλητή». Ακόμη, δηλώνοντας «περήφανη που είμαι Πρόεδρός τους», συμπλήρωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί κατά την άποψή μου μεγάλη τιμή για την Ένωσή μας, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, αλλά και ολόκληρη την ακριτική μας Ροδόπη».

Συγχαρητήρια όμως η κ. Τζατζανά έδωσε «και στους συναδέλφους της ομάδας καλαθοσφαίρισης για τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους στο αντίστοιχο τουρνουά μπάσκετ», ενώ ευχαριστίες απηύθυνε στον ιδιοκτήτη του Café Avant Garde κ. Νίκο Παπακωνσταντίνου «για την οικονομική ενίσχυση που παρείχε μέσω της Ένωσής μας στις δύο ομάδες, ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης της Δ.Α. Ροδόπης».

Όπως επιβάλλουν ανάλογες στιγμές, η κατάκτηση του τροπαίου γιορτάστηκε δεόντως σε βραδινή πανηγυρική έξοδο των μελών της αποστολής.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ