Στο πλαίσιο της ανάδειξης βέλτιστων και εξαιρετικών πρακτικών και συμπεριφορών που συμβάλλουν στην υλοποίηση του οράματος του Γενικού Επιτελείου Στρατού, πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, η βράβευση του προσωπικού των Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων Μηχανικού του Σώματος.

Τα Στελέχη των Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων Μηχανικού, με το έργο τους συμβάλλουν καθημερινά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και αντιμετώπισης προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας – θυμηθείτε ΕΔΩ το αντιπλημμυρικό έργο στον οικισμό του Κάλχα Κομοτηνής.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού συγχαίρει το Δ΄ Σώμα Στρατού για την ανάδειξη του έργου του προσωπικού του, το οποίο αποτελεί το πολυτιμότερο και πλέον ουσιαστικό πολλαπλασιαστή ισχύος.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν ο μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος, ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, οι δήμαρχοι Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης Γιώργος Πετρίδης και Βαγγέλης Λαμπάκης αντιστοίχως, και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρύσα Ούτση, η οποία και δήλωσε: «Είχα την τιμή να είμαι παρούσα στη βράβευση των ανθρώπων αυτών που εν καιρώ ειρήνης μάχονται για την ποιότητα ζωής οικισμών της Θράκης και όλης της περιφέρειας ΑΜ-Θ! Τους ευχαριστώ και τους τιμώ με την ψυχή μου, πρώτα ως Θρακιώτισσα και μετά εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Είναι η ψυχή της Θράκης!».