Ένα ακόμη περιστατικό παράσυρσης οχήματος στην ιρλανδική διάβαση που και χθες πυροσβέστες γλίτωσαν από βέβαιο πνιγμό έναν 60χρονο (περιοχή Φιλλύρας), σημειώθηκε πριν από λίγο!

Ο 37χρονος οδηγός αγροτικού, επιχείρησε επίσης να διασχίσει τα νερά του ποταμού Λίσσου, ανεπιτυχώς όμως και αυτός, καθώς οι υδάτινοι όγκοι παρέσυραν το όχημά του. Ευτυχώς ο ίδιος επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, βγήκε άμεσα από το αυτοκίνητο και κολύμπησε στην όχθη του ποταμιού.

Περισυνελέγη από άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαπών που στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί και καταφτάσει, και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κομοτηνής έχοντας τραυματιστεί ελαφρά σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, στο πόδι.

Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής και της 4ης ΕΜΑΚ, χωρίς ευτυχώς να κριθεί αναγκαία η παρέμβασή τους.
Στην εν λόγω ιρλανδική διάβαση πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες, υπάρχει σήμανση της τροχαίας, την οποία ο προεϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας ΑΜ-Θ Κώστας Χουβαρδάς, καλεί τους πολίτες να μην την αγνοούν!