Τη δική τους Βασιλόπιτα έκοψαν οι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής, παρουσία μεταξύ άλλων, του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιώργου Πετρίδη, του Διευθυντή Αστυνομίας Ροδόπης κ. Μιχάλη Σεβδυνίδη και του Υπεύθυνου Τεχνικού Ασφαλείας Μακεδονίας-Θράκης του ΔΕΔΔΗΕ κ. Γιώργου Ζηλούδη.

Η πάντα ευγενική και φιλόξενη Διευθύντρια Περιοχής Κομοτηνής του ΔΕΔΔΗΕ, κυρία Γεωργία Ανδρέου, ευχαρίστησε τους συναδέλφους της «για τον αγώνα που κάναμε και βγάλαμε με επιτυχία άλλη μια δύσκολη εξ αιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, της έλλειψης προσωπικού και της γενικότερης οικονομικής στενότητας που δυσχεραίνει το έργο μας, χρονιά», καθώς και τη Διεύθυνση Εμπορίας «για την άριστη συνεργασία μας».

Ευχήθηκε, δε, «καλή χρονιά με υγεία, με συνέχιση της καλής συνεργασίας και με τους εξωτερικούς θεσμικούς παράγοντες, και να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά», αφού όπως με νόημα επισήμανε, «το μεροκάματο που έχουμε είναι σημαντική αξία στη σημερινή εποχή για μας και τις οικογένειές μας, και έχουμε χρέος να το τιμήσουμε και να αποδείξουμε στην υπηρεσία και στον κοινωνικό μας περίγυρο ότι είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης και της τιμής που κληθήκαμε να είμαστε υπάλληλοι και μισθωτοί αυτής της εταιρείας».

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.