Επίσκεψη στην αγορά της Κομοτηνής πραγματοποίησε ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, πλαισιωμένος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, “Συμφωνία ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ – Ένα βήμα ΜΠΡΟΣΤΑ”.

24133526 10212394269266698 2106650142 n 1Ο κ. Γραβάνης συνομίλησε με επαγγελματίες ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις του, και ανέπτυξε μαζί τους εποικοδομητικό διάλογο σε πλαίσιο γόνιμης ανταλλαγής απόψεων.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την έκβαση των εκλογών (στις 4 και 5 Δεκεμβρίου).

Σε δήλωσή του ο κ. Γραβάνης, τόνισε: «Δύναμή μας είναι η προσωπική μας αξία στην κοινωνία και στην αγορά· οι θέσεις μας και το όραμά μας για μια νέα επιμελητηριακή εποχή· η αγάπη μας για το επιμελητήριο και αυτούς που εκπροσωπεί. Στόχοι μας είναι να αναβαθμίσουμε τον επιμελητηριακό θεσμό και να βελτιώσουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον, να αναδείξουμε τα τοπικά μας προϊόντα και να προβάλλουμε τον τόπο μας, με απώτερο σκοπό να βελτιώσουμε την τοπική μας οικονομία και την τοπική μας κοινωνία. Οι εκλογές αυτές πρέπει να διεξαχθούν με βάση τον προγραμματικό λόγο. Να πιστέψουν οι συνάδελφοί μας στις προτάσεις μας και τους στόχους μας. Στη δυνατότητά μας να οδηγήσουμε το επιμελητήριο στον δρόμο της ανάπτυξης. Δηλώνουμε παρών, εκεί που χτυπάει η καρδιά της τοπικής οικονομίας. Το Επιμελητήριο ανήκει στα μέλη του».