Συνεχίζεται σταθερά η εδραίωση της Pharmathen στην παγκόσμια αγορά φαρμάκου, καθώς παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, ο Όμιλος πέτυχε τη σύναψη μιας ακόμη σημαντικής στρατηγικής συμφωνίας, αυτή τη φορά με τον ισπανικό φαρμακευτικό Όμιλο Alter.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η ελληνική – πολυεθνική εταιρία, αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα, των βρεφικών προϊόντων Nutriben. Η συμφωνία με τον Όμιλο Alter – που δραστηριοποιείται περισσότερα από πενήντα χρόνια στη βρεφική διατροφή – ενδυναμώνει και διαφοροποιεί περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της Pharmathen, ενισχύοντας τα καταναλωτικά προϊόντα για το φαρμακείο, με αναγνωρισμένες βρεφικές τροφές, συνυφασμένες με την καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια στην βρεφική διατροφή.

Ο Πρόεδρος της Pharmathen, κ. Βασίλειος Κάτσος.
Ο Πρόεδρος της Pharmathen, κ. Βασίλειος Κάτσος.

“Η στρατηγική συνεργασία μας με τον Όμιλο Alter για την αντιπροσώπευση και προώθηση των βρεφικών προϊόντων Nutriben στην Ελλάδα, υπογραμμίζει για ακόμη μια φορά την αναπτυξιακή φιλοσοφία του Oμίλου Pharmathen. Η συνεργασία αυτή ενισχύει απόλυτα τον ομιλικό μας στόχο για τον οποίο εργαζόμαστε συνεχώς: Τον εμπλουτισμό και τη διαφοροποίηση της προϊοντικής μας φαρέτρας, ώστε να προσφέρουμε ολοένα περισσότερες και διαφορετικές υψηλής αξίας επιλογές στην επιστημονική κοινότητα, στους ασθενείς και στους καταναλωτές στη χώρα και διεθνώς”, δήλωσε επ’ αφορμή της νέας συμφωνίας, ο Πρόεδρος της Pharmathen κ. Βασίλειος Κάτσος.

LOGO-OFICIAL1Τα Nutriben

Η σειρά βρεφικoύ γάλακτος Nutriben αποτελείται από τα βασικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες για βρεφικό γάλα μέχρι και το δεύτερο έτος. Περιλαμβάνουν, επίσης, μία μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων για την αντιμετώπιση ειδικών θεμάτων, όπως οι κολικοί, η παλινδρόμηση, η δυσκοιλιότητα, η δυσανεξία στη λακτόζη και η πρόληψη των αλλεργιών.

Η παραγωγή της σειράς Nutriben, γίνεται σε ιδιόκτητα εργοστάσια, όπου εφαρμόζονται οι πιο εξελιγμένες τεχνολογίες, και καθιστούν το brand Nutriben προϊόν αναφοράς στην καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια στη βρεφική διατροφή.

ΦΑΡΜΑΤΕΝ 2Η Pharmathen

Η Pharmathen είναι μία διεθνής φαρμακευτική εταιρία που κατέχει ένα διαφοροποιημένο portfolio προϊόντων που διατίθενται παγκοσμίως, και περιλαμβάνει πρωτότυπα και γενόσημα φάρμακα, καθώς και φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα.

Σήμερα, 46 χρόνια μετά την ίδρυσή της, αποτελεί τον μεγαλύτερο επενδυτή έρευνας & ανάπτυξης στην Ελλάδα, με 20 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ παρουσιάζει κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 195 εκ. ευρώ, και η εξαγωγική της δραστηριότητα αγγίζει σχεδόν το 1% του συνόλου των εξαγωγών της χώρας.

Η Pharmathen πρόσφατα ίδρυσε γραφεία και στην Ιορδανία και στην Αυστραλία, και απέκτησε μόνιμη αντιπροσώπευση στη Νότιο Αμερική, ενώ τα προϊόντα της είναι εγκεκριμένα σε όλες τις αγορές της Ε.Ε. και τα δικαιώματα διανομής τους εκχωρούνται στις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο.