Εκφράζοντας την πεποίθηση οτι από το 2021 θα επέλθει ανάπτυξη που θα επιφέρει καλύτερες μέρες στο πορτοφόλι των πολιτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών επικαλούμενος και τον Πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Πέτσας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «MAX FM» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κογκόλη, ανέφερε:

“Η ύφεση για το 2020 είναι αναμενόμενη και βαθιά και αφορά  όλο τον κόσμο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το 2021, εφόσον ξεπεράσουμε γρήγορα την υγειονομική κρίση, η ανάπτυξη θα είναι ισχυρή. Σκοπός μας είναι να μείνουν στη θέση τους οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις, να μην έχουμε πολλά λουκέτα και μεγάλη αύξηση της ανεργίας, προκειμένου όλοι να πάρουν δίκαιο μερίδιο από την επανεκκίνηση της οικονομίας. Γι’ αυτό δουλεύουμε. Άρα, το 2021 και μετά αναμένεται να είναι χρονιές με ισχυρή ανάπτυξη, κάτι το οποίο φυσικά θα μεταφραστεί σε εισόδημα στην τσέπη των πολιτών. Και όταν κανείς έχει να προσδοκά μία ισχυρή ανάκαμψη και μία επιτάχυνση όσον αφορά την αύξηση του εισοδήματος στη χώρα, γιατί να προκαλέσει πρόωρες εκλογές; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει αποκλείσει αυτό. Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας“.