Πέτσας: “Απόφαση Μητσοτάκη οι φορολογικές διευκολύνσεις και οι μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών”

"Οι πολίτες δεν θα «στραγγαλιστούν» όταν θα πάνε το φθινόπωρο να ξαναπιάσουν το νήμα της ζωής τους από εκεί που το άφησαν".
petsas-1200x824

Την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για παροχή διευκολύνσεων στους φορολογούμενους το φθινόπωρο, μετά τις παρατάσεις που έχουν δοθεί λόγω κορωνοϊού για την καταβολή ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Είναι απόφαση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης να υπάρξει διευκόλυνση. Τις ακριβείς λεπτομέρειες θα τις ανακοινώσουμε στην πορεία. Οι πολίτες δεν θα «στραγγαλιστούν» όταν θα πάνε το φθινόπωρο να ξαναπιάσουν το νήμα της ζωής τους από εκεί που το άφησαν”, τόνισε, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε:

“Από την αρχή της κρίσης διευκολύνουμε όλους, είτε είναι εργαζόμενοι, είτε είναι επιχειρηματίες, ώστε να ξεπεράσουν με τον πιο ανώδυνο τρόπο αυτή την πρωτοφανή εξωγενή κρίση του κορωνοϊού. Τι θα κάνουμε από εδώ και μετά: Εφόσον έχουμε δώσει παρατάσεις για την πληρωμή των ασφαλιστικών και των φορολογικών υποχρεώσεων, καταλαβαίνουμε όλοι όταν πλέον φτάσουμε στο τέλος Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου, ότι θα είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθούν όλοι στο σύνολο των ποσών που θα έχουν συσσωρευτεί. Επομένως θα τους διευκολύνουμε και μετά. Αυτό είναι δεδομένο”.

Επίσης, επισημαίνοντας εμφατικά οτι “προτεραιότητά μας είναι η εργασία, η στήριξη της απασχόλησης”, τόνισε: “Το Πρόγραμμά μας για μειώσεις φόρων και εισφορών – όπως έχει πει πρόσφατα ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του – ισχύει απολύτως. Και μάλιστα – όπως έχει πει – θα ξεκινήσουμε σχετικά σύντομα. Και θα ξεκινήσουμε από μείωση των ασφαλιστικών εισφορών”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood