Πετυχημένο το 1ο Τουρνουά Σκακιού “Ελευθέρια Κομοτηνής 2019”

"Παρών" του σκακιού, ξανά μετά από είκοσι χρόνια, στα "Ελευθέρια Κομοτηνής".
1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2019 (4)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά Σκακιού “Ελευθέρια Κομοτηνής 2019” με τη συμμετοχή τριάντα ενός μαθητών δημοτικών και δέκα ενηλίκων στον χώρο του εμπορικού κέντρου “Kosmopolis” και τη βράβευση των καλύτερων μαθητών στις  ηλικίες των 8, 10 και 12 ετών.

Το σκάκι για πρώτη φορά μετά από πολλά έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις των «Ελευθερίων Κομοτηνής», σε πανηγυρικό μάλιστα τόνο, καθώς φέτος μετά από περισσότερα από είκοσι χρόνια, η ομάδα Σκακιού της πόλης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο τοπικό πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει την άνοδό της στο περιφερειακό.

Για το 1ο Τουρνουά Σκακιού “Ελευθέρια Κομοτηνής 2019”, ο σύλλογος ευχαριστεί: «Όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ιδιαίτερα όλους αυτούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης, τον Δήμο Κομοτηνής και την Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. για την υλικοτεχνική υποδομή και τα αναμνηστικά διπλώματα που χορήγησαν στους συμμετέχοντες, το εμπορικό κέντρο “Kosmopolis” για την παραχώρηση του χώρου και την άμεση βοήθεια που μας παρείχε, και τη σχολή δια βίου μάθησης Μπατσολάκη για τη χορηγία έντεκα σκακιστικών ρολογιών που χρησιμοποιήθηκαν για την τέλεση των αγώνων».

Παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου εκφράζουν την ελπίδα εξεύρεσης ενός μόνιμου χώρου για τη στέγασή του «όπου τα παιδιά θα μπορούν να έρχονται και να γίνονται καλύτεροι αθλητές αλλά και άνθρωποι για την κοινωνία».

Είναι αλήθεια ότι όλοι οι παλιοί θυμούνται τον Σκακιστικό Όμιλο της Κομοτηνής στην οδό Βενιζέλου όπου τα παιδιά ελεύθερα κάθε ώρα πήγαιναν και έπαιζαν σκάκι. Ήταν η περίοδος που το Σκάκι της Κομοτηνής πρωταγωνιστούσε στην Α΄ Εθνική.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood