Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 46χρονος ισοβίτης Θεόφιλος Σεχίδης.

Το νεκρό σώμα του Θεόφιλου Σεχίδη, που έμεινε γνωστός στην ιστορία ως ο μακελάρης της Θάσου, βρέθηκε από συγκρατούμενούς του στο μπάνιο του ψυχιατρείου στον Κορυδαλλό. Ο θάνατός του φαίνεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς ήταν άρρωστος.

Τον Αύγουστο του 1996, σε ηλικία 24 ετών και όντας φοιτητής της Νομικής Κομοτηνής, ο Θεόφιλος Σεχίδης σκότωσε και τεμάχισε όλη την οικογένειά του και συγκεκριμένα τον πατέρα, τη μητέρα, την αδελφή, τη γιαγιά και έναν θείο του.

«Τον πατέρα μου και τον θείο μου τους σκότωσα με όπλο. Τη μητέρα μου, την αδελφή μου και τη γιαγιά μου τις αποκεφάλισα με δύο μαχαίρια», είπε στην ομολογία του ο Θεόφιλος Σεχίδης.

Αφού τους τεμάχισε ακούγοντας Τσαϊκόφσκι, έβαλε τους εγκεφάλους τους στο ψυγείο για να τους μελετήσει.

Το 2017 μετά από 21 χρόνια φυλάκισης είχε υποβάλει αίτημα για να αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Το αίτημά του είχε απορριφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα είχε παχύνει υπερβολικά και κάπνιζε μανιωδώς, ενώ δεν έβγαινε συχνά στο προαύλιο των φυλακών. Έτσι, οι γιατροί του ψυχιατρείου του Κορυδαλλού τον παρακολουθούσαν στενά….

Πηγή: mixanitouxronou.gr

Επιμέλεια: inkomotini.news