Περπάτησαν για τον μικρό Χρήστο

«Περπατώ για να αλλάξω τον διαβήτη μου – Στηρίζω τον μικρό Χρήστο», ήταν το σύνθημα του περπατήματος που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Ροδόπης «Γλυκός Κόσμος» και η ΔΚΕΠΠΑΚ, με την ευγενική χορηγία της Ποτοποιίας-Οινοποιίας Θράκης.
IMG_20191110_112418

«Περπατώ για να αλλάξω τον διαβήτη μου – Στηρίζω τον μικρό Χρήστο», ήταν το σύνθημα του περπατήματος που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Ροδόπης «Γλυκός Κόσμος» και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση  Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), με την ευγενική χορηγία της Ποτοποιίας-Οινοποιίας Θράκης, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη (14/11).

Ο στόχος της ενέργειας ήταν διττός: αφορούσε αφενός την ενημέρωση για τον Διαβήτη, και αφετέρου τη συγκέντρωση ποσού ενίσχυσης της οικογένειας του μικρού Χρήστου-Γεωργίου που υποβάλλεται σε πολυδάπανη φαρμακευτική αγωγή.

Διατέθηκαν καπελάκια και μπλουζάκια έναντι 4 και 6 ευρώ αντιστοίχως, που όσοι δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος στη δράση, μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία του συλλόγου, όπως επεσήμανε η Πρόεδρός του κ. Σοφία Φαναρά.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood