Περιοδεία στη Θράκη θα πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, αύριο 5 και μεθαύριο 6 Απριλίου.

kouloglou vivlioΤο πρόγραμμα έχει ως εξής:

5 Απριλίου – Ξάνθη

  • ώρα 12 το μεσημέρι, στο 2ο ΓΕΛ, θα απαντήσει σε ερωτήσεις μαθητών σε εκδήλωση του προγράμματος “Σχολικοί Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” για τις επικείμενες ευρωεκλογές.
  • ώρα 7 μ.μ., στο Κοινωνικό Κέντρο “Σταύρος Χαλιορής” στο Μαγικό Ξάνθης, θα μιλήσει στην ενημερωτική ημερίδα “Τι είναι αυτό που το λένε…Ευρώπη”, που διοργανώνουν το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης και το Europe Direct Ξάνθης στο πλαίσιο του προγράμματος “Σχολικοί Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”.
  • ώρα 8:30 μ.μ., στο Στέκι Νεολαίας και Πολιτισμού θα παρουσιάσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για την άνοδο της ακροδεξιάς, το νέο βιβλίο του «Γιατί μπαμπά είναι κακιά η ακροδεξιά;». Το βιβλίο, το οποίο διανέμεται δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, εξηγεί τις αιτίες ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, καταγράφει με παραδείγματα τη στάση ακροδεξιών ευρωβουλευτών που ψηφίζουν ενάντια σε προοδευτικά μέτρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και προτείνει τρόπους αντιμετώπισής της.

unnamed6 Απριλίου – Κομοτηνή

  • ώρα 10 μ.μ. στο Μουσικό Σχολείο θα συζητήσει με τους συμμετέχοντες στη 2η Περιφερειακή Συνάντηση Νέων “Κάνουμε Refresh στην Ευρώπη: Αμφισβητούμε, Προτείνουμε, Διαμορφώνουμε το Μέλλον της”, που διοργανώνει το Europe Direct Κομοτηνής.

6 Απριλίου – Αλεξανδρούπολη

  • ώρα 7 μ.μ. στο Καφέ-Βιβλιοπωλείο Κάφκα, θα παρουσιάσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για την άνοδο της ακροδεξιάς, το νέο βιβλίο του «Γιατί μπαμπά είναι κακιά η ακροδεξιά;».  Το βιβλίο, το οποίο διανέμεται δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, εξηγεί τις αιτίες ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, καταγράφει με παραδείγματα τη στάση ακροδεξιών ευρωβουλευτών που ψηφίζουν ενάντια σε προοδευτικά μέτρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και προτείνει τρόπους αντιμετώπισής της.