Περιοδεία σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και Κομοτηνή θα πραγματοποιήσει ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου.

Στον Έβρο θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στο Σουφλί και στην αίθουσα του Μουσείου Τέχνης Μεταξιού «Τσιακίρη», και στην Αλεξανδρούπολη στις 19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου με θέμα «Η Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι – Πρόοδος ή Οπισθοδρόμηση», μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, και την υποψήφια Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Ουφούκ Μουσταφά.

Οι τρεις τους, δε, θα συμμετάσχουν και στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Ενώνουμε δυνάμεις – Για την Ελλάδα των πολλών – Για την Ευρώπη των λαών» που διοργανώνει στην Κομοτηνή ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την Κυριακή 14/4 στις 11:30 στη «Λέσχη Κομοτηναίων».

Το απόγευμα της Κυριακής στις 19:30 ο κ. Κουρουμπλής μαζί με τον κ. Παπαδημούλη και την κ. Μουσταφά θα μιλήσουν σε εκδήλωση – συζήτηση στο «Φίλοιστρον» που διοργανώνει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Κουρουμπλής θα έχει και συναντήσεις και επαφές με εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων.