Περιοδεία Γκαράνη σε Ιτέα, Μαυρομάτι, Κικίδιο, Μικρό και Μεγάλο Δουκάτο

Είχε γόνιμο και παραγωγικό διάλογο με τους κατοίκους.
Screenshot_1302

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής και εκ νέου υποψήφιος ως επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», Γιάννης Γκαράνης, επισκέφτηκε την Ιτέα, το Μαυρομάτι, το Κικίδιο, το Μικρό Δουκάτο και το Μεγάλο Δουκάτο.

Συναντήθηκε με κατοίκους και συνομίλησε μαζί τους. Τους ανέλυσε το πρόγραμμα της «Κοινωνίας Πολιτών» για την επόμενη θητεία, καθώς και για τις παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί στους οικισμούς τους.

Μέσα από έναν γόνιμο και παραγωγικό διάλογο οι κάτοικοι άκουσαν τις θέσεις του Δημάρχου και του έθεσαν τους προβληματισμούς τους και τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Γκαράνης δεσμεύτηκε ότι: «Η επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι μια μέρα δημιουργική. Θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των οικισμών μας με την ίδια μέριμνα και το ίδιο ενδιαφέρον που επιδεικνύουμε και για την πόλη της Κομοτηνής, ισότιμα και χωρίς διακρίσεις».

Περιοδεία Γκαράνη σε Ιτέα, Μαυρομάτι, Κικίδιο, Μικρό και Μεγάλο Δουκάτο Περιοδεία Γκαράνη σε Ιτέα, Μαυρομάτι, Κικίδιο, Μικρό και Μεγάλο Δουκάτο Περιοδεία Γκαράνη σε Ιτέα, Μαυρομάτι, Κικίδιο, Μικρό και Μεγάλο Δουκάτο Περιοδεία Γκαράνη σε Ιτέα, Μαυρομάτι, Κικίδιο, Μικρό και Μεγάλο Δουκάτο Περιοδεία Γκαράνη σε Ιτέα, Μαυρομάτι, Κικίδιο, Μικρό και Μεγάλο Δουκάτο Περιοδεία Γκαράνη σε Ιτέα, Μαυρομάτι, Κικίδιο, Μικρό και Μεγάλο Δουκάτο Περιοδεία Γκαράνη σε Ιτέα, Μαυρομάτι, Κικίδιο, Μικρό και Μεγάλο Δουκάτο

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood