Περίκλειστη πόλη “φάντασμα” η Σαγκάη – Ρομπότ σκύλοι και φράχτες για την τήρηση της καραντίνας

Εικόνες από...ταινία επιστημονικής φαντασίας, στη Σαγκάη, τη μεγαλύτερη πόλη της Κίνας, των 26 εκατομμυρίων κατοίκων, όπου εκατομμύρια άνθρωποι τελούν σε καθεστώς μαζικής καραντίνας λόγω Covid-19!
3210652

Εικόνες από…ταινία επιστημονικής φαντασίας, στη Σαγκάη, τη μεγαλύτερη πόλη της Κίνας, των 26 εκατομμυρίων κατοίκων, όπου εκατομμύρια άνθρωποι τελούν σε καθεστώς μαζικής καραντίνας λόγω Covid-19!

Για πρώτη φορά το καθεστώς της χώρας επιβάλλει τόσο σκληρά μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας. Οι κάτοικοι παραμένουν στα σπίτια τους εδώ και τρεις εβδομάδες. Η κατάσταση περιγράφεται από τους κατοίκους ως απελπιστική αφού δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους για να προμηθευτούν  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Περίκλειστη πόλη "φάντασμα" η Σαγκάη - Ρομπότ σκύλοι και φράχτες για την τήρηση της καραντίναςΚρατικοί υπάλληλοι που φορούν ειδικές στολές χτυπούν πολίτες, συνεργεία περιπολούν στους δρόμους συγκεντρώνοντας κατοικίδια ζώα των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν μολυνθεί από τον ιό, και τα οποία στη συνέχεια θανατώνονται, ρομπότ-σκύλοι και drones περιπολούν στους άδειους δρόμους, ενώ κάτοικοι ουρλιάζουν μέσα στη νύχτα κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Ακόμη, μπροστά από σπίτια ή συγκρότημα πολυκατοικιών, έχουν τοποθετηθεί…φράχτες για να μην μπαίνει και να μην βγαίνει ο κόσμος.

Περίκλειστη πόλη "φάντασμα" η Σαγκάη - Ρομπότ σκύλοι και φράχτες για την τήρηση της καραντίνας

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών, στο τελευταίο κύμα πάνω από 200.000 περιστατικά Covid-19 έχουν καταγραφεί, αν και δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι. Πολίτες θετικοί στον κορωνοϊό μεταφέρθηκαν σε μαζικά κέντρα καραντίνας, όπου οι συνθήκες θεωρούνται άσχημες και ανθυγιεινές.

Δείτε βίντεο, εδώ.

πηγή: zougla.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood