Περιηγητική εμπειρία στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για ειδήμονες του τουριστικού κλάδου από Ιταλία, Πολωνία και Τουρκία

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το προωθητικό Press Τrip της Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με συμμετοχή σημαντικών ξένων εκπροσώπων ταξιδιωτικών ΜΜΕ.
IMG_20221120_132312

Μια κορυφαία περιηγητική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να βιώσουν ξένοι ειδήμονες του ταξιδιωτικού χώρου από την Ιταλία, την Πολωνία και την Τουρκία, που συμμετείχαν στο προωθητικό Press Trip που διοργάνωσε από τις 21 έως και τις 23 Νοεμβρίου 2022 η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τη συνδρομή της Choose Strategic Communications Partners.

Οι τρεις εκλεκτοί προσκεκλημένοι στο ταξιδιωτικό event, το οποίο  διεξήχθη στο πλαίσιο της καμπάνιας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα», γνώρισαν τους σημαντικότερους φυσικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης αποκομίζοντας μια εξαιρετικά θετική εικόνα για την Περιφέρεια, την οποία στη συνέχεια θα μεταφέρουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Περιηγητική εμπειρία στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για ειδήμονες του τουριστικού κλάδου από Ιταλία, Πολωνία και ΤουρκίαΕιδικότερα, οι συμμετέχοντες στο Press Trip ανακάλυψαν τις ομορφιές και τα κυριότερα αξιοθέατα πόλεων, όπως η Αλεξανδρούπολη, η Κομοτηνή και η Ξάνθη, περιπλανήθηκαν σε ακριτικές περιοχές όπως το Διδυμότειχο, και περπάτησαν σε παραδοσιακούς οικισμούς ιδιαίτερου χαρακτήρα, όπως το Πόρτο Λάγος. Παράλληλα, επισκέφθηκαν μουσεία και ξεναγήθηκαν σε χώρους έντονου ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, όπως το Μουσείο Μεταξιού στο Σουφλί και το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής. Τοπία απαράμιλλου φυσικού κάλους, όπως το εντυπωσιακό Δέλτα του Έβρου, τα Στενά του Νέστου και η καταπράσινη περιοχή της Νυμφαίας – πνεύμονας ζωής για την Κομοτηνή – με το χαρακτηριστικό τουριστικό περίπτερο, ήταν, τέλος, κάποιες από τις στάσεις του Press Trip που εντυπωσίασαν τους ξένους επισκέπτες, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τοπικούς φορείς.

Περιηγητική εμπειρία στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για ειδήμονες του τουριστικού κλάδου από Ιταλία, Πολωνία και ΤουρκίαΤο προωθητικό αυτό ταξίδι που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το έβδομο κατά σειρά, αποτελεί τη συνέχεια ανάλογων επιτυχημένων events, που είχαν ως αποτέλεσμα διθυραμβικά δημοσιεύματα στον Τύπο για τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής.

Αυτές οι δράσεις προβολής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού που έχει ως βάση την καμπάνια «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα». Καίριο ζητούμενο είναι η ανάδειξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε απόλυτο τουριστικό προορισμό και τις τέσσερις εποχές του χρόνου, καθώς και η ένταξή της στους καταλόγους των επαγγελματιών τουρισμού, αλλά και μεμονωμένων ταξιδιωτών.

Περιηγητική εμπειρία στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για ειδήμονες του τουριστικού κλάδου από Ιταλία, Πολωνία και Τουρκία

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood