«Περιφερειακή Σύνθεση», είναι το όνομα του ανεξάρτητου συνδυασμού που ηγείται ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης ενόψει των περιφερειακών εκλογών του Μαΐου. Πριν από λίγη ώρα, στη Λέσχη Κομοτηναίων, έγινε η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

«Η Περιφέρειά μας δεν μπορεί να πάει μπροστά με κομματικές εμμονές και χρίσματα, αλλά με σύνθεση περιφερειακή», τόνισε μεταξύ άλλων από του βήματος.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας και Δράμας, κ.κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και Αργύρης Πατακάκης αντιστοίχως, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Εξακουστός, Μιχάλης Αμοιρίδης, Σταύρος Καβαρατζής, Ιρφάν Χατζηγκενέ, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Κομοτηνής κ. Φελίνα Καζάκου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «Γευσιγνωσία» του Δήμου Κομοτηνής κ. Θέμης Τζενετίδης, ο τέως αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Μανώλης Ταπατζάς, οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ροδόπης και Ξάνθης, κ.κ. Νίκος Αγγελίδης και Στέλιος Μωραΐτης, ο τέως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Γιώργος Κυμπαρίδης,  ο αντιπρύτανης του ΔΠΘ κ. Ραφαήλ Σανδαλτζόπουλος, ο πρόεδρος των επαγγελματιών Σαπών Νίκος Ευκαρπίδης, κ.ά.

Ο χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Αργύρη Πατακάκη:

Ο χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρου Μαρκόπουλου:

Ο χαιρετισμός του προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιου Μωραϊτη: