Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή της νέας γέφυρας Κομψάτου

Το έργο είναι προϋπολογισμού 4,1 εκατομμυρίων ευρώ και προβλέπει την κατεδάφιση της υπάρχουσας κατεστραμμένης γέφυρας και την κατασκευή, στο ίδιο σημείο, μιας εξ ολοκλήρου καινούργιας γέφυρας.
Γέφυρα Κομψάτου Υπογραφή Σύμβασης

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και τον πρόεδρο της εταιρείας ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ ΑΒΕΤΕΘ Σπύρο Γαλόπουλο η σύμβαση για την κατασκευή της νέας γέφυρας του ποταμού Κομψάτου στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής-Ιάσμου.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 4,1 εκατομμυρίων ευρώ και προβλέπει την κατεδάφιση της υπάρχουσας κατεστραμμένης γέφυρας και την κατασκευή, στο ίδιο σημείο, μιας εξ ολοκλήρου καινούργιας γέφυρας.

Η νέα γέφυρα θα έχει συνολικό μήκος 114 μέτρα ενώ το πλάτος του οδοστρώματος για την κυκλοφορία των οχημάτων θα είναι 11 μέτρα. Θα περιλαμβάνει σύστημα απομάκρυνσης όμβριων υδάτων, πεζοδρόμιο και ηλεκτροφωτισμό.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου είναι 20 μήνες από την έναρξη κατασκευής του.

Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή της νέας γέφυρας ΚομψάτουΚατά την υπογραφή της σύμβασης στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Κομοτηνή παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Ταρκάν Μουλταζά, ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικών Κώστας Ναλμπάντης, οι εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αθλητισμού Αχμέτ Ιμπράμ και Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών Τζιχάν Ιμάμογλου, και ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας, Βαγγέλης Σταμπόλογλου.

Σε δήλωσή του κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Μέτιος ανέφερε: «Ολοκληρώνουμε σήμερα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να ξεκινήσει η κατασκευή της νέας γέφυρας του ποταμού Κομψάτου. Ένα πρόβλημα που ταλαιπώρησε τόσο την ευρύτερη περιοχή του Ιάσμου και της δυτικής Ροδόπης οδεύει πλέον προς την οριστική λύση του».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood