Συνεχίζονται οι δράσεις της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού. διενεργώντας μεταξύ άλλων απολυμάνσεις, σε εγκαταστάσεις σωμάτων ασφαλείας της Ροδόπης.
Έτσι, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις οχημάτων και εγκαταστάσεων του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλαγανής, των Αστυνομικών Τμημάτων Σαπών, Αρριανών και Ιάσμου, των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου, και του Πυροσβεστικού Σταθμού Κομοτηνής. Επιπλέον διατέθηκε ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός στο προσωπικό των υπηρεσιών και είδη απολύμανσης για μελλοντική χρήση, κατά περίπτωση.
«Από την έναρξη της εφαρμογής των μέτρων συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε υπηρεσίες και το προσωπικό τους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό. Τους ενισχύουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο, διαθέτοντας υλικό και εξοπλισμό, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη αποστολή τους. Ενεργούμε με σχέδιο και ευαισθησία προς εκείνους τους φορείς που αγωνίζονται για να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς. Με βασικό στόχο να εντείνουμε την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού και την ασφάλεια των πολιτών. Οφείλουμε τέλος και να συγχαρούμε όλους όσους δίνουν καθημερινό αγώνα για την αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων και την προστασία των πολιτών» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Τσαλικίδης.

980ca87c apolimanseis egkatastaseon somaton asfaleias 6

aae8075a apolimanseis egkatastaseon somaton asfaleias 4