Αν και εμβολιασμένος, ο καλός και πολύπειρος συνάδελφος και φίλος Βαγγέλης Βασιλειάδης από την Ξάνθη, που τα προηγούμενα χρόνια αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, δεν κατάφερε να νικήσει αυτή τη φορά τον κορωνοϊό.

Νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης και σήμερα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του, κατά την οποία όμως δυστυχώς υπέστη καρδιακή ανακοπή και κατέληξε σε ηλικία 60 ετών.

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης ήταν ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας της Ξάνθης και μάχιμος δημοσιογράφος επί σειρά ετών.

Στο παρελθόν μεταξύ άλλων διατηρούσε τον ραδιοφωνικό σταθμό FM 100, ήταν εκδότης της εφημερίδας “Ακρίτας”, υπήρξε ανταποκριτής του MEGA και του ΑΝΤ1, ενώ συνεργάστηκε και με άλλα ιδιωτικά κανάλια και την ΕΡΤ. Τα τελευταία χρόνια είχε ιδρύσει το akritasnews.com.

Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο της Θράκης από την απώλεια του Βαγγέλη ΒασιλειάδηΤον Βαγγέλη τον χαρακτήριζαν η επαγγελματική επάρκεια και ευσυνειδησία. Ήταν μαχητικός, επίμονος στο κυνήγι της είδησης και ετοιμόλογος, με ερευνητική και διεισδυτική ματιά στα γεγονότα, και δυναμικός αναφορικά με τα ευαίσθητα θέματα της Θράκης.

Το inkomotini.news εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Με την απώλειά του ο δημοσιογραφικός κόσμος γίνεται φτωχότερος.

Βαγγέλη, καλό ταξίδι φίλε… Θα σε θυμόμαστε.

Γιάννης Πετρακόπουλος