Στο πένθος βυθίστηκε ο ποδοσφαιρικός κόσμος, το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και η τοπική κοινωνία, από την είδηση οτι έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 25 ετών, ο ποδοσφαιριστής και προπονητής Μάνος Καζαντζόγλου.
Ο νεαρός αθλητής άφησε την τελευταία του πνοή από παθολογικά αίτια ενώ βρισκόταν σε σωματική άσκηση στο Δήμο Παγγαίου προς την Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας.
Γεννημένος τη 1-11-1994 με καταγωγή από τη Νικήσιανη και το Παλαιοχώρι Καβάλας, είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Αιγαίου και σπούδαζε στο 2ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.
Η ποδοσφαιρική του εμπειρία ήταν στην Καλλονή U20, στο Παγγαίο, στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και στην Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, ενώ τον τελευταίο χρόνο είχε ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στις τάξεις της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.
Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι γονείς, οι αθλητές και όλη η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, συντετριμμένοι από τον αδόκητο χαμό του, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Όπως αναφέρουν στο συλλυπητήριο μήνυμά τους, ήταν “ένας αξιόλογος, συνεργάσιμος, μεταδοτικός και προπάντων αγαπητός άνθρωπος που προπονούσε το τμήμα Κ8 της Ακαδημίας μας. Μέσα από την προσωπικότητα που είχε και τις γνώσεις που διέθετε αποτελούσε έμπνευση για τα ίδια τα παιδιά με κύριο στόχο τη βελτίωσή τους αλλά παράλληλα δημιουργώντας έναν ισχυρό χαρακτήρα”.
Ακόμη, ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό της ΕΠΣ Θράκης, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
“Να σέβεσαι όλους όσους σε σέβονται”, “Ένας καλός προπονητής κρίνεται από τη βελτίωση των παικτών του και όχι από ένα κακό παιχνίδι”, συνήθιζε να υποστηρίζει ο Μάνος.
Το inkomotini.news εκφράζει στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια.