Στο πένθος βύθισε την εκπαιδευτική κοινότητα της Ροδόπης και όχι μόνο, η είδηση του αδόκητου χαμού του 57χρονου εκπαιδευτικού Κωνσταντίνου Παπάζογλου.

Με ανακοίνωσή της, η τοπική ΕΛΜΕ εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου, όπως αναφέρει, και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Κωνσταντίνος Παπάζογλου υπηρέτησε για περισσότερα από 23 χρόνια ως εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τις ειδικότητες της Πληροφορικής και της Φυσικής, ενώ διετέλεσε για 4 χρόνια Υποδιευθυντής και για 5 χρόνια Διευθυντής στο 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής.

«Όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησε με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα ως δάσκαλος και στέλεχος της εκπαίδευσης», σημειώνει η ΕΛΜΕ Ροδόπης και προσθέτει: «Αγαπήθηκε από τους μαθητές του και από τους συναδέλφους του. Προσηνής και μειλίχιος υπήρξε η ήρεμη δύναμη που έδινε λύσεις και κατεύναζε τις εντάσεις. Αγαπητέ Κώστα, Καλό ταξίδι!».

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, τα μέλη του θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος εκ μέρους της Ένωσης.