Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της διευθύντριας του ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής και πολιτευτή της ΝΔ στην Ξάνθη, κ. Γεωργίας Ανδρέου, μετά τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της, Στάθη Μιχαηλίδη.
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις, με αφορμή το θλιβερό γεγονός, εξέδωσαν οι νομαρχιακές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ στο γειτονικό νομό.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ξάνθης αναφέρει: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό θάνατο του Στάθη Μιχαηλίδη, συζύγου της Γεωργίας Ανδρέου πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας. Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Νομού Ξάνθης, εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του».
Η δε Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης σημειώνει: «Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην Ανδρέου Γεωργία και την οικογένειά της για τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της και ευχόμαστε στην ίδια και τους οικείους του θανόντος, δύναμη και κουράγιο».