Πέντε υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές προκηρύσσει και φέτος η HELMEPA

Στόχος του προγράμματος υποτροφιών της HELMEPA είναι η δημιουργία στελεχών με στέρεες επιστημονικές βάσεις στους τομείς της Ναυτιλίας, του Περιβάλλοντος και της Εκπαίδευσης, η επιβράβευση της αριστείας ή και η ενίσχυση οικονομικά ασθενέστερων φοιτητών/τριών.
Screenshot_1714

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος | HELMEPA, προκηρύσσει και για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 πέντε υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Master’s, πλήρους (full-time) μονοετούς ή διετούς φοίτησης και παρακολούθησης με φυσική παρουσία, σε πανεπιστήμια στην Ελλάδα ή σε χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή/και στη Μεγάλη Βρετανία.

Συγκεκριμένα θα προσφερθούν οι υποτροφίες:

  • Μία υποτροφία για Μεταπτυχιακές Ναυτιλιακές Σπουδές, ύψους 15.000€, στη μνήμη του Γιώργου Π. Λιβανού, ιδρυτή της HELMEPA.
  • Δύο υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές Περιβάλλοντος: α) ύψους 15.000€ στη μνήμη του Καπετάν Βασίλη Κ. Κωνσταντακόπουλου, επίτιμου προέδρου της HELMEPA, και β) ύψους 10.000€ στη μνήμη του Βάσου Χατζηωάννου, ευγενική χορηγία της οικογένειας.
  • Μία υποτροφία για Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, ή στη Ναυπηγική και Θαλάσσια Μηχανική, ύψους 15.000€ στη μνήμη του Σταύρου Νταϊφά, ευγενική χορηγία της κόρης του, Ειρήνης Στ. Νταϊφά, Γενικής Γραμματέως του Διοικητικού Συμβουλίου της HELMEPA.
  • Μία υποτροφία για Μεταπτυχιακές Ναυτιλιακές Σπουδές, ύψους 10.000€, στη μνήμη του Νικολάου Σ. Αποστολόπουλου, ευγενική χορηγία της οικογένειας του εκλιπόντος. Προτεραιότητα θα δοθεί στις σπουδές που έχουν σχέση με το Ναυτικό Δίκαιο (Maritime Law) και τις Ναυτασφαλίσεις (Marine Insurance). 

ΑΙΤΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ

  • Υποψήφιοι μέχρι 32 ετών οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους σε Ελληνικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΑΕΙ) ή Κολλέγιο ή Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ), με βαθμό πτυχίου 7,5 και άνω.
  • Υποψήφιοι που έχουν εξασφαλίσει βεβαίωση αποδοχής σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα πλήρους μονοετούς ή διετούς φοίτησης (full time), για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ & ΥΠΟΒΟΛΗ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά (πατήστε εδώ) και να στείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω e-mail στο dkazas@helmepa.gr μέχρι και τις 31.05.2024.

Για να ενημερωθείτε περαιτέρω δείτε εδώ τις Συχνές Ερωτήσεις.

Πέντε υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές προκηρύσσει και φέτος η HELMEPA

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood