Τηλεδιάσκεψη με τον Διευθυντή Επικοινωνίας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος κ. Παντελάτο, την Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ιδρύματος κ. Σαλούτσι, και τον Sr. Design Manager, Hill International και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για την κατασκευή του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, κ. Περράκη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων περιοδικών δράσεων που ως στόχο έχουν την πληροφόρηση του κοινού για την πορεία εξέλιξης του έργου του νέου Νοσοκομείου. Λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν, οι ενημερωτικές αυτές δράσεις δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν δια ζώσης, και έτσι επελέγη η διαδικασία της τηλεδιάσκεψης.

Κατά τη διάρκειά της ο Δήμαρχος Κομοτηνής υπογράμμισε για άλλη μια φορά την “αναγκαιότητα να υπάρχει έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών για την εξέλιξη του εμβληματικού και μείζονος σημασίας έργου για την περιοχή”.

Αποφασίστηκε, δε, με τη στήριξη και τη συνδρομή του Δήμου Κομοτηνής, η παραγωγή στο αμέσως επόμενο διάστημα, ενός ενημερωτικού βίντεο, καθώς και η δημιουργία μιας ομάδας στο facebook, που θα έχει ως αντικείμενο το έργο του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, όπου οι πολίτες θα μπορούν να καταθέτουν τις απορίες τους, τους προβληματισμούς τους και τα ερωτήματά τους και να λαμβάνουν υπεύθυνες απαντήσεις.

27b27a2e 121476878 3633579576664304 8428258667127143374 n