Πασχαλινή αγορά (bazaar) και λαχειοφόρο αγορά, προετοιμάζουν μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, και υπό την οργανωτική επιμέλεια της ηχοληπτικής ομάδας του σχολείου.

Σκοπός της δράσης είναι η οικονομική συνδρομή μαθητών για τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις του σχολείου, αλλά και η κάλυψη λειτουργικών και άλλων αναγκών (εξοπλισμός, κ.λπ.) της σχολικής μονάδας.

“Σε δύσκολες συγκυρίες απαιτείται η δραστηριοποίηση όλων μας ώστε με την προσωπική εργασία, την ανταλλαγή ιδεών, τη διάθεση χρόνου και δυνάμεων να μπορέσουμε να βγούμε από το τέλμα”, αναφέρουν στο σημείωμά τους οι διοργανωτές, και συμπληρώνουν: “Για τον σκοπό αυτό λοιπόν η οργανωτική ομάδα δραστηριοποιήθηκε και συγκέντρωσε τρόφιμα, είδη οικιακού εξοπλισμού, διακοσμητικά κ.ά., επικοινωνώντας με αλυσίδες μεγάλων πολυκαταστημάτων αλλά και επισκεπτόμενοι καταστήματα της πόλης μας, τα οποία ευχαριστούμε πολύ”.

Επίσης θα διατεθούν πασχαλιάτικα είδη φιλοτεχνημένα από μαθητές και καθηγήτριες του σχολείου αλλά και από γονείς μαθητών.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 στον χώρο του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής.

Περισσότερες πληροφορίες: 2gymkom.blogspot.gr