Τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, προσκαλεί και το φετινό Πάσχα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», να επισκεφθούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει ανά την Ελλάδα, με σκοπό τη στήριξη των παιδιών που μεγαλώνουν στα δεκατέσσερα Σπίτια του.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και στην οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που μεγαλώνει και στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Στα πασχαλινά bazaars του “Χαμόγελου του Παιδιού” θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των δημιουργικών εργαστηρίων του οργανισμού.

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/paschalines-lades/ ή επικοινωνώντας στο 210-7647760.

Το Πασχαλινό bazaar Κομοτηνής του “Χαμόγελου του Παιδιού”, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Απριλίου, κατά τις ώρες 09:00-17:00, στο “Σισμανόγλειο” Γενικό Νοσοκομείο. 

Δείτε το πρόγραμμα των bazaars σε 33 πόλεις της χώρας: