Πάσχα: ελπιδοφόρο μήνυμα σε δύσκολες εποχές

Γράφει η Γεωργία Ανδρέου.
ΠΑΣΧΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Πάσχα: ελπιδοφόρο μήνυμα σε δύσκολες εποχές

  • της Γεωργίας Ανδρέου.

Μια Άνοιξη φορτισμένη με πολύ ανησυχία όπως αυτές που ζήσαμε και η φετινή, και με την φοβερή σκιά του πολέμου και της καταστροφής που συντελείται όταν συνοδεύεται με ανθρώπινες απώλειες.

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα και ενώ περιμέναμε με μεγάλη προσμονή για ένα ελπιδοφόρο ανοιξιάτικο άγγιγμα, τα μηνύματα μιας καινούριας κρίσης με ότι αυτό συνεπάγεται σφίγγουν πάλι τις καρδιές μας.

Πάσχα για μια ακόμη φορά πονεμένο στην ταλαίπωρη πατρίδα μας, πρόσφατα τιμήσαμε το μαύρο Πάσχα της γενοκτονίας των Θρακών, αλλά με την ελπίδα που το Πάσχα φέρνει με το πανανθρώπινο μήνυμα της Ζωής.

Πέρασμα από την φθορά και τον θάνατο στην ζωή, που για να το πετύχουμε όμως απαιτεί μετάνοια, αλλαγή τρόπου και στάσης στην καθημερινότητά μας, μια που μόνο πόνο και προβλήματα μας έφερε η ως τώρα στάση μας.

Μπροστά μας η Καθαροβδομάδα, ευκαιρία για πνευματική ανάταση και προβληματισμό με την συμμετοχή μας προσευχόμενοι στις Θείες Ακολουθίες, για καθαρισμό με την νηστεία και την άσκησή μας σωματικά και ψυχικά, να δυναμώσουν ο κεραίες μας οι πνευματικές και να μπορέσουμε να αγγίξουμε με πραγματική μετάνοια την αλλαγή μας, την πρόοδό μας σαν πραγματικά ανθρώπινες υπάρξεις και να αξιωθούμε της Θείας υιοθεσίας και προοπτικής μας στην ομορφιά μιας αιωνιότητας που υπόσχεται το Πάσχα, το πέρασμά μας από την θλίψη στην χαρά της Ζωής.   

Καλή Ανάσταση!

Πάσχα: ελπιδοφόρο μήνυμα σε δύσκολες εποχές

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood