ΠΑΣΟΚ Ροδόπης: Προεκλογικού και ελάχιστα θεσμικού χαρακτήρα η επίσκεψη Μητσοτάκη

"Ο λαός της Ροδόπης όμως έχει μνήμη και κρίση και γνωρίζει πολύ καλά ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν εκείνες που ταυτίστηκαν πραγματικά με τα μεγάλα βήματα και τις θεσμικές και νομοθετικές τομές που λειτούργησαν προωθητικά για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και συνέβαλαν στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου και την ευημερία πλατιών κοινωνικών στρωμάτων της περιοχής μας".
ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ 2

Αυτό τονίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, σε ανακοίνωσή της η οποία ολόκληρη έχει ως εξής:

“Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού και της υπουργικής του ακολουθίας στη Ροδόπη λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, είχε χαρακτήρα προεκλογικό και ελάχιστα θεσμικό.

Συγκέντρωσε χειροκροτητές, χωρίς να δώσει απαντήσεις για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της Θράκης, και χωρίς να σταθεί στη δύσκολη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Πρωθυπουργός και υπουργοί απέφυγαν να δεσμευτούν ακόμα και στα αιτήματα που τέθηκαν από κάποιους παραγωγικούς φορείς που βλέπουν τις επιχειρήσεις τους καθημερινά να φθίνουν.

Έδειξαν ότι ήρθαν εδώ για να πουν τα δικά τους, όσα είχαν αποτυπωμένα στα non paper που τους είχαν ετοιμάσει οι σύμβουλοί τους από την Αθήνα, αλλά όχι να ακούσουν αυτά που η τοπική κοινωνία ήθελε να τους θέσει.

Μοίρασαν χαμόγελα, σέλφι, χειραψίες, ανακοίνωσαν χρίσματα και εκλογικές υποψηφιότητες, αλλά για την ταμπακέρα ουδόλως τοποθετήθηκαν:

Για την αυξανόμενη ανεργία και τη διογκούμενη μετανάστευση του τοπικού πληθυσμού, για τα λουκέτα στην αγορά, για το αβάσταχτο ενεργειακό κόστος που εξανεμίζει τα κέρδη αγροτών και μικρομεσαίων, για τις τιμές των καυσίμων και την ανάγκη θέσπισης ειδικού καθεστώτος για τη Ροδόπη που αποτελεί καθολικό αίτημα επαγγελματιών και πολιτών, για την παρακμή της ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, για τη συνεχιζόμενη απαγόρευση διέλευσης τουριστικών λεωφορείων από τη συνοριακή δίοδο της Νυμφαίας, για τα φράγματα Ιασίου και Κομψάτου που αποτελούν σύμβολα αντιαναπτυξιακής στρατηγικής, για τα όσα οι ίδιοι διατύπωσαν πριν λίγους μήνες στο πόρισμα της διακομματικής που φαίνεται ότι γρήγορα περιέπεσε σε αχρησία.

Σε αυτή την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κομοτηνή περίσσεψαν η εικόνα και οι ανέξοδες υποσχέσεις σε όσους κλήθηκαν να τον συναντήσουν στο πόδι, στο φουαγιέ ξενοδοχείου. Και αυτός ήταν ίσως και ο στόχος. Η τόνωση του κομματικού ηθικού και η προετοιμασία του μηχανισμού για τις εκλογές που έρχονται.

Ο λαός της Ροδόπης όμως έχει μνήμη και κρίση και γνωρίζει πολύ καλά ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν εκείνες που ταυτίστηκαν πραγματικά με τα μεγάλα βήματα και τις θεσμικές και νομοθετικές τομές που λειτούργησαν προωθητικά για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και συνέβαλαν στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου και την ευημερία πλατιών κοινωνικών στρωμάτων της περιοχής μας.

Και η απάντηση θα δοθεί δυναμικά και πειστικά στον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του στην κάλπη των εθνικών εκλογών”.

ΠΑΣΟΚ Ροδόπης: Προεκλογικού και ελάχιστα θεσμικού χαρακτήρα η επίσκεψη Μητσοτάκη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood