Παρούσα και ενεργή η “ΠΟΛΗτική Ανατροπή”

Εμπιστοσύνη των μελών στο πρόσωπο της επικεφαλής, Ελένης Λαφτσή, μετά την εν κρυπτώ ανεξαρτητοποίηση των κ.κ. Στρατιάδη και Λουτατίδη.
Screenshot_1036

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη Κομοτηνής “ΠΟΛΗτική Ανατροπή” κατόπιν μαζικής σύγκλησης των μελών της μετά την εν κρυπτώ ανεξαρτητοποίηση των κ.κ. Α. Στρατιάδη και Γ. Λουτατίδη, διαμηνύεται με έμφαση οτι η παράταξη παραμένει ενεργή και παρούσα, και τονίζεται η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο της επικεφαλής της, Ελένης Λαφτσή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την Δευτέρα 17-07-23 στον αύλειο χώρο του θερινού δημοτικού θεάτρου συγκλήθηκε η “ΠΟΛΗτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ” για να συζητήσει σχετικά με τη νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την επιλογή των δύο εκλεγμένων μελών της να τραβήξουν χωριστούς δρόμους από την παράταξη που τους εξέλεξε.

Εκφράστηκε έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια για το ότι η επιλογή αυτή έγινε χωρίς προηγούμενη διαβούλευση, γεγονός που τραυματίζει την εικόνα της παράταξης και μάλιστα σε κρίσιμο χρόνο, λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ εκδηλώθηκε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της επικεφαλής.

Στη μαζική αυτή συγκέντρωση, στην οποία η συμμετοχή και η διάθεση των μελών για προσφορά ήταν συγκινητική, δηλώθηκε εμφατικά ότι η “ΠΟΛΗτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ” δεν έχει ολοκληρώσει την εντολή που έλαβε από την τοπική κοινωνία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, και ότι θα συνεχίσει να είναι παρούσα και ενεργή με παρεμβάσεις της στις εξελίξεις που αφορούν την τοπική κοινωνία και τις ανάγκες της”.

Παρούσα και ενεργή η "ΠΟΛΗτική Ανατροπή"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood