Το παρών και στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (περίπτερο 2, σταντ 17), δίνει το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Συγκεκριμένα, συμμετέχει στο μεγαλύτερο γεγονός της επιχειρηματικότητας της χώρας με δικό του περίπτερο, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, παρουσιάζοντας τα υψηλής αξίας και ποιότητας, προϊόντα των επιχειρήσεων της Ροδόπης.

Ο Πρόεδρός του, Αντώνης Γραβάνης, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Γενικό Γραμματέα, Παντελή Χαβιαρά, και τον εκπρόσωπο στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ, Δεμίρη Αθανάσιο.

Ο κ. Γραβάνης συμμετείχε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΕΕ η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ΔΕΘ, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κηρύττει την έναρξη των εργασιών μιλώντας με βασικό θέμα την «Αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ προς όφελος των επιχειρήσεων και της πραγματικής οικονομίας – Μέτρα αντιμετώπισης των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης από τις επιχειρήσεις».

Στα εγκαίνια του περιπτέρου της ΚΕΕΕ, όπου συμμετέχουν συνολικά 46 Επιμελητήρια, παρέστησαν, πλειάδα στελεχών της αγοράς, επισκέπτες, εκπρόσωποι της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπουργοί και βουλευτές.

Ο κ. Γραβάνης είχε πλήθος επαφών με εκπροσώπους της πολιτικής εξουσίας, της αυτοδιοίκησης και του επιμελητηριακού χώρου. Μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει προσωπικά για το επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον της Ροδόπης, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά, τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση, τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ, Ιωάννη Μασούτη, καθώς και με τους Προέδρους των άλλων Επιμελητηρίων της χώρας.

Παρών και στην 86η ΔΕΘ δίνει το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης Παρών και στην 86η ΔΕΘ δίνει το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης Παρών και στην 86η ΔΕΘ δίνει το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης Παρών και στην 86η ΔΕΘ δίνει το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης Παρών και στην 86η ΔΕΘ δίνει το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης