“Παρών” από το ΓΕΩΤΕΕ Θράκης στο Διεθνές Συνέδριο Σηροτροφίας του Σουφλίου

Διεθνές Συνέδριο Σηροτροφίας με θέμα την "Αναγέννηση των σηροτροφικών βιομηχανιών στον 21ο αιώνα" πραγματοποιήθηκε στο Σουφλί. 
1683089599279

Στις εργασίες του συνεδρίου έλαβαν μέρος σύνεδροι από δώδεκα χώρες και συγκεκριμένα από Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ιταλία, Γερμανία, Δανία, Ουζμπεκιστάν, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Κούβα και Ελλάδα.

Ένα συνέδριο που ενδιαφέρει σηροτρόφους, σπουδαστές, ερευνητές της ιατρικής και της φαρμακευτικής, αλλά και του κλάδου των καλλυντικών, βιολόγους, γεωπόνους και εντομολόγους,

Όλοι αυτοί αποτελούν τους ερευνητές που με επίκεντρο και τον μεταξοσκώληκα του Έβρου θα καταφέρουν να χαράξουν τις καινοτομίες του μέλλοντος γύρω από το μετάξι, τη σηροτροφία και τα παράγωγά τους.

Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Θράκης, Γιάννης Αμαξόπουλος, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, καταθέτοντας την προσδοκία  “μέσα από τις επιστημονικές παρουσιάσεις και τις συζητήσεις να εξαχθούν διεξοδικά, εφαρμόσιμα αποτελέσματα”.

"Παρών" από το ΓΕΩΤΕΕ Θράκης στο Διεθνές Συνέδριο Σηροτροφίας του Σουφλίου "Παρών" από το ΓΕΩΤΕΕ Θράκης στο Διεθνές Συνέδριο Σηροτροφίας του Σουφλίου "Παρών" από το ΓΕΩΤΕΕ Θράκης στο Διεθνές Συνέδριο Σηροτροφίας του Σουφλίου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood