Πάρης Μαρινέλης: “Επιθυμώ να προσφέρω και να δημιουργήσω όπου κληθώ, για το γενικό καλό”

Ο Πάρης Μαρινέλης, πρωταθλητής του Ζίου-Ζίτσου στην Ελλάδα και σε διεθνείς αγώνες, κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής με την παράταξη της "Κοινωνίας Πολιτών" του Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη.
Screenshot_1329
Τον ρωτήσαμε, και μας απάντησε:
  • Τι σας οδήγησε να κατέλθετε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και να ασχοληθείτε με τη αυτοδιοίκηση;
Όντας υπεύθυνος μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο Πανθρακικός Αθλητικός Σύλλογος Ζίου-Ζίτσου Κομοτηνής, τα τελευταία είκοσι χρόνια, έμαθα πως με στοχευμένες κινήσεις, συντονισμένη προσπάθεια, και πολύ δουλειά, καταφέρνεις τα αδύνατα. Η μεγάλη αυτή οικογένεια που δημιούργησα, είναι η μικρογραφία μιας μεγάλης κοινότητας ανθρώπων, ενός Δήμου, μιας αυτοδιοίκησης. Με την εμπειρία μου, λοιπόν, σκέφτηκα πως μπορώ να προσφέρω και να δημιουργήσω όπου κληθώ, για το γενικό καλό.
  • Με ποιόν τρόπο θα μπορούσατε να προσφέρετε στον Δήμο;
Χρόνια τώρα μέσα από τον πρωταθλητισμό έχω αναπτύξει σχέσεις με πολύ σημαντικούς ανθρώπους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αυτοί οι άνθρωποι δραστηριοποιούνται στον χώρο, και όχι μόνο, με πολλές δοκιμασμένες μεθόδους, που λειτουργούν ήδη σε πολλές κοινωνίες και αυτοδιοικήσεις, με πρωτοποριακές ιδέες, μοντέρνες απόψεις, που θα ήθελα επιτέλους να εφαρμοστούν και εδώ. Έχω υιοθετήσει τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας των ανθρώπων αυτών και έχω κατασταλάξει στο μοντέλο διοίκησης που ταιριάζει στον τόπο μου. Με σημαία λοιπόν την εμπειρία και τη βοήθεια των συνεργατών μου, θα ήθελα τη μετάβαση του Δήμου μας σε μια καινούργια εποχή.
  • Είστε ένας νέος άνθρωπος, στην δημιουργική σας ηλικία. Τι μήνυμα στέλνετε εν όψει των εκλογών στους συνομηλίκους σας;
Η γενιά της δεκαετίας του ΄80 έχει αποδείξει με πολλούς τρόπους το πόσο επαναστατική και δημιουργική είναι. Έχουμε βιώσει πολύ σημαντικές στιγμές της παγκόσμιας και της ελληνικής πολιτικής, γεγονός που μας δίνει το δικαίωμα να έχουμε άποψη και λύσεις για κάθε πρόβλημα. Κουβαλάμε ιστορία από δύο κόσμους: του απλού και λιτού, αλλά και του κόσμου της τεχνολογίας. Λόγω της άποψης που έχουμε λοιπόν, μπορούμε να καταλάβουμε τη διαφορά καλού-κακού, αποδοτικού-μη αποδοτικού, αξιοκρατικού-μη αξιοκρατικού. Το μήνυμά μου εν όψει εκλογών είναι το εξής: ψηφίζουμε με σύνεση, με αίσθημα ευθύνης και όχι παρορμητικά, ψηφίζουμε ανθρώπους που πρόσφεραν, προσφέρουν και θα συνεχίσουν να προσφέρουν, ανθρώπους που δεν είναι επίκαιροι.
Πάρης Μαρινέλης: "Επιθυμώ να προσφέρω και να δημιουργήσω όπου κληθώ, για το γενικό καλό"
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood