Παρέμβαση Ζεϊμπέκ στη Βουλή για παράταση της προθεσμίας εξόφλησης των ασφαλίστρων ΕΛΓΑ έτους 2023

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βουλευτή Ξάνθης της "Νέας Αριστεράς".
211123180516_χουσειν-ζειμπεκ

Σε Κοινοβουλευτική Αναφορά μετέτρεψε ο Βουλευτής Ξάνθης και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της “Νέας Αριστεράς”, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, την επιστολή της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘ.Ε.Α.Σ.) με αίτημα να δοθεί παράταση στην προθεσμία εξόφλησης των ασφαλίστρων ΕΛΓΑ έτους 2023, τουλάχιστον έως τις 30 Ιουνίου 2024.

Η Κοινοβουλευτική Αναφορά:

“Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων 

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Θέμα: «Παράταση στην ημερομηνία εξόφλησης των ασφαλίστρων ΕΛΓΑ έτους 2023»

Ο Βουλευτής Ξάνθης της Νέας Αριστεράς, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, καταθέτει ως αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την επιστολή της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ) με αίτημα να δοθεί παράταση στην ημερομηνία εξόφλησης των ασφαλίστρων ΕΛΓΑ έτους 2023 τουλάχιστον έως τις 30 Ιουνίου 2024. Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή. Παρακαλούμε για την άμεση εξέταση της Αναφοράς μετά του αιτήματος, καθώς και για την απάντηση και την ενημέρωσή μας σχετικά με τις ενέργειές σας.

Αθήνα, 1.4.2024

Ο καταθέτων βουλευτής

Ζεϊμπέκ   Χουσεΐν

Η επιστολή της ΕΘ.Ε.Α.Σ.:

«Μετά από συνεχή αιτήματα από όλη την Ελλάδα των Αγροτικών Συνεταιρισμών – μελών της ΕΘ.ΕΑ.Σ. για την παράταση της ημερομηνίας εξόφλησης των ασφαλίστρων έτους 2023, που λήγει στις 31 Μαρτίου 2024 και τη διαπιστωμένη πραγματική οικονομική αδυναμία, που υπάρχει σε σημαντική μερίδα του αγροτικού κόσμου, παρακαλούμε, όπως αποφασίσετε, να δοθεί παράταση στην ημερομηνία εξόφλησης τουλάχιστον έως τις 30 Ιουνίου 2024. Εκτιμώντας ότι θα ικανοποιήσετε το εν λόγω αίτημα του αγροτικού κόσμου της χώρας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας»”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood