Παρελήφθη το αμαξίδιο του Ραφαήλ – Ευγνωμοσύνη στον “ανώνυμο” ευεργέτη!

Τελικά δεν χρειαστήκαμε πολλοί για να μαζέψουμε 2.200 ευρώ. Αρκούσε μόνο ένας Άνθρωπος...!
ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΡΑΦΑΗΛ 1

– Τελικά δεν χρειαστήκαμε πολλοί για να μαζέψουμε 2.200 ευρώ. Αρκούσε μόνο ένας Άνθρωπος…!

Θυμόσαστε την έκκληση που είχε απευθύνει η εθελοντική ομάδα “Πλατεία” για την ανάγκη συγκέντρωσης 2.200 ευρώ για την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου για τον 26χρονο Ραφαήλ;
Θυμόσαστε οτι μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα άγνωστος συμπολίτης μας ανταποκρίθηκε προσφέροντας όλο το ποσό για την ανακούφιση της μεγάλης αυτής ανάγκης του συνανθρώπου μας;
Παρελήφθη το αμαξίδιο του Ραφαήλ - Ευγνωμοσύνη στον "ανώνυμο" ευεργέτη!Το αμαξίδιο λοιπόν εδώ και μέρες παρελήφθη από τον Ραφαήλ, και τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον άγνωστο, ακόμη και στους ίδιους, ευεργέτη τους!
Από ανάλογα συναισθήματα διακατέχονται και οι εθελοντές της “Πλατείας”, οι οποίοι στο ευχαριστήριο μήνυμά τους αναφέρουν:
“Το αμαξίδιο που βλέπετε στην φωτογραφία είναι το καινούργιο αμαξίδιο του Ραφαήλ που έγινε παραγγελία αποκλειστικά για το σώμα του και παραδόθηκε στην οικογένεια. Τώρα πια, με τη βοήθεια του Θεού, ο Ραφαήλ μπορεί να ξεκινήσει δραστηριότητες εκτός σπιτιού, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Και ευελπιστούμε για το καλύτερο, τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχή του. Όπως καταλαβαίνετε η χαρά μας είναι απερίγραπτη και η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε απεριόριστη. Ευχαριστούμε!”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood