– Τελικά δεν χρειαστήκαμε πολλοί για να μαζέψουμε 2.200 ευρώ. Αρκούσε μόνο ένας Άνθρωπος…!

Θυμόσαστε την έκκληση που είχε απευθύνει η εθελοντική ομάδα “Πλατεία” για την ανάγκη συγκέντρωσης 2.200 ευρώ για την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου για τον 26χρονο Ραφαήλ;
Θυμόσαστε οτι μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα άγνωστος συμπολίτης μας ανταποκρίθηκε προσφέροντας όλο το ποσό για την ανακούφιση της μεγάλης αυτής ανάγκης του συνανθρώπου μας;
amaksidio rafail 1Το αμαξίδιο λοιπόν εδώ και μέρες παρελήφθη από τον Ραφαήλ, και τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον άγνωστο, ακόμη και στους ίδιους, ευεργέτη τους!
Από ανάλογα συναισθήματα διακατέχονται και οι εθελοντές της “Πλατείας”, οι οποίοι στο ευχαριστήριο μήνυμά τους αναφέρουν:
“Το αμαξίδιο που βλέπετε στην φωτογραφία είναι το καινούργιο αμαξίδιο του Ραφαήλ που έγινε παραγγελία αποκλειστικά για το σώμα του και παραδόθηκε στην οικογένεια. Τώρα πια, με τη βοήθεια του Θεού, ο Ραφαήλ μπορεί να ξεκινήσει δραστηριότητες εκτός σπιτιού, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Και ευελπιστούμε για το καλύτερο, τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχή του. Όπως καταλαβαίνετε η χαρά μας είναι απερίγραπτη και η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε απεριόριστη. Ευχαριστούμε!”.