Μπορεί η εκδήλωση βράβευσής τους από τον Δήμο Ιάσμου “για την πολυετή προσφορά τους στην Παιδεία και στην Εκπαίδευση του τόπου μας”, να ματαιώθηκε στο πλαίσιο των γενικών μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού, ωστόσο τα βραβεία τους τα παρέλαβαν.

Ο λόγος, για τις κυρίες Καζάκη Σωτηρία-Υποδιευθύντρια Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου, Γκουλιάμα-Μανδαλίδου Αλεξάνδρα-Φιλόλογο, Μπαργκάν Γκιουλιζάρ-Διευθύντρια Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Κοπτερού, Κοσμίδου Μαριγούλα-Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, και Γαβριηλίδου Ζωή-Αντιπρύτανης ΔΠΘ.

Ο δήμαρχος Οντέρ Μουμίν, δήλωσε: “Παραδώσαμε τις τιμητικές πλακέτες της αναβληθείσας λόγω κορωνοϊού εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Συγχαίρω και ταυτοχρόνως ευχαριστώ για την προσφορά τους στην εκπαίδευση του τόπου μας, τις σπουδαίες κ.κ. Γαβριηλίδου Ζωή, Γκουλιάμα – Μανδαλίδου Αλεξάνδρα, Μπαργκάν Γκιουλιζάρ, Καζάκη Σωτηρία και Κοσμίδου Μαριγούλα. Τίποτα δεν μας σταματά…”.

Ο αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος παιδείας Ιάσμου, Οκτάι Γιαλούτς, επισκέφθηκε τις βραβευθείσες στα γραφεία τους και τις παρέδωσε τις τιμητικές πλακέτες.