Παράταση ενός μήνα της προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης

Παράταση ενός μήνα της προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης.
ΟΣΔΕ

Τον ΟΠΕΚΕΠΕ επισκέφθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία κατάθεσης των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2019 στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ενισχύσεων (ΟΣΔΕ), και να ανακοινώσει την παράταση της προθεσμίας υποβολής από τους δικαιούχους αγρότες.

Παράταση ενός μήνα της προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων Ενιαίας ΕνίσχυσηςΟ Υπουργός είχε μία εποικοδομητική συζήτηση με τη διοίκηση του Οργανισμού και ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα θέματα αρμοδιότητας του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι Έλληνες αγρότες για την ομαλή υποβολή των αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης για το έτος 2019, υποστήριξε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και πέτυχε την παράταση της αρχικής προθεσμίας που έληγε σήμερα, για έναν ακόμα μήνα, μέχρι δηλαδή και την 15η Ιουνίου 2019.

Ωστόσο δεδομένου του όγκου των αιτήσεων που εκκρεμούν, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να μην εφησυχάσουν και να σπεύσουν να υποβάλλουν την αίτησή τους.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood