Παράσταση διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι Αστυνομικοί της Ροδόπης

Πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αδιαφορούν για τα προβλήματα των αστυνομικών και των πολιτών της Ροδόπης - Αφερέγγυος ακόμη και ο πρωθυπουργός.
ΔΑ-1

(φωτό αρχείου)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα να κλιμακώσει τον αγώνα για αξιοπρεπείς εργασιακές συνθήκες και για το δικαίωμα των μελών της Ένωσης στην ασφάλεια κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αλλά και για τη διασφάλιση της παροχής ποιοτικότερων υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες τους οποίους με πίστη και φιλότιμο υπηρετούν.

Η κλιμάκωση του δίκαιου αυτού αγώνα ξεκινά με συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας των εκλεγμένων μελών του Δ.Σ. μπροστά στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής την Τρίτη 27/9/2022 και ώρα 14:00. 

Στην ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί τονίζουν:

“ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την απόφαση που έλαβε την 20-09-2022 το Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ, απόφαση που καταδεικνύει περίτρανα την αδιαφορία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι Αστυνομικοί και οι πολίτες της Ροδόπης.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την οικονομική καταρράκωση και την εν γένει απαξιωτική στάση της Κυβέρνησης στο πρόσωπο και στο έργο του Έλληνα Αστυνομικού, αφού παρ’ ότι έχει εξαντλήσει τα 2/3 της θητείας της, και παρά τις προεκλογικές και μετεκλογικές δεσμεύσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού ότι ο ίδιος προσωπικά θα αναλάβει να αποκαταστήσει τον Έλληνα αστυνομικό, στην πρόσφατη ομιλία του στην 86η ΔΕΘ εξαίρεσε προκλητικά τους Αστυνομικούς από την ατζέντα των παροχών που εξήγγειλε, μη κάνοντας λόγο:

  • ούτε για συμμόρφωση της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις του ΣτΕ που διατάσσουν επαναφορά των μισθών μας στα επίπεδα του 2012,
  • ούτε για θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός μας,
  • ούτε για θέσπιση αμοιβής για την υπερεργασία των αστυνομικών,
  • ούτε για ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας με προσωπικό που να προσληφθεί μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων,
  • ούτε για διάθεση κονδυλίων για την εφαρμογή των κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας και τον εφοδιασμό μας με τον αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood