Παράρτημα του ΣΔΕ Κομοτηνής, από του χρόνου στον Ίασμο

Τουλάχιστον ογδόντα σε πρώτη φάση οι ενδιαφερόμενοι να φοιτήσουν.
ΣΔΕ 3

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η νέα διεύθυνση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κομοτηνής, ως πρωταρχικό στόχο έθεσε τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού και κοινωνικού σχεδίου δράσης για το κεντρικό Σχολείο.

Παράρτημα του ΣΔΕ Κομοτηνής, από του χρόνου στον ΊασμοΕν συνεχεία έθεσε ως κύριο στόχο την ανίχνευση της διάθεσης των πολιτών αλλά και του ίδιου του Δήμου Ιάσμου για τη δημιουργία παραρτήματος. Πραγματικά οι πολίτες του Ιάσμου επέδειξαν πρωτόγνωρη θέληση για να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στη νέα εκπαιδευτική πρόκληση. Πάνω από ογδόντα αιτήσεις συγκεντρώθηκαν, κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο, αποτέλεσμα των κινήσεων τόσο του διευθυντή Ηλία Βλάχου όσο και της δημοτικής αρχής, και κυρίως των ίδιων των πολιτών. Το αίτημα μεταβιβάστηκε στη Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης, τα στελέχη της οποίας εξεπλάγησαν από το μέγεθος του ενδιαφέροντος, και επέδειξαν διάθεση να συμβάλλουν στη δημιουργία παραρτήματος στον Ίασμο.

Όμως, σύμφωνα με τον κ, Βλάχο, τα στενά χρονικά περιθώρια για την έκδοση νέας προκήρυξης εκπαιδευτών (και την τρέχουσα περίοδο χρησιμοποιήθηκαν εκπαιδευτές από τους υπάρχοντες πίνακες), για τη σύνταξη τεχνικού δελτίου, και τη διεκπεραίωση σειράς σημαντικών παραμέτρων, δεν κατέστησαν δυνατή τη δημιουργία παραρτήματος.

Παράρτημα του ΣΔΕ Κομοτηνής, από του χρόνου στον Ίασμο
Ο διευθυντής του ΣΔΕ Κομοτηνής, κ. Ηλίας Βλάχος.

Ωστόσο, όπως δηλώνει ο κ. Βλάχος, “πιστεύουμε ότι την ερχόμενη περίοδο οι συνθήκες θα είναι καλύτερες προκειμένου να ιδρυθεί το παράρτημα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής στην κωμόπολη του Ιάσμου. Εμείς από την πλευρά μας, και εγώ ως διευθυντής του ΣΔΕ Κομοτηνής, ενεργώ πάντα προς όφελος των συμπολιτών μου και σε καμία περίπτωση δεν συμμετέχω σε πολιτικές που ενδεχομένως και στις “περιέργειες” ημέρες που διανύουμε να μπορούν να προκαλέσουν σχόλια εμπλοκής στις δημοτικές ή εθνικές εκλογές. Τα παραπάνω ισχύουν και για τη δυναμική δράση μας και στον Δήμο Κομοτηνής. Προτεραιότητα του ΣΔΕ Κομοτηνής είναι η παροχή ικανών γνώσεων που να μπορούν να εντάξουν και να επανεντάξουν τους εκπαιδευόμενους στην τοπική, και γιατί όχι, στην ευρύτερη κοινωνική πραγματικότητα”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood