Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα Αρριανών

Χριστόδουλος Τοψίδης: "Η ολοκλήρωση της γέφυρας και η παράδοσή της προς χρήση συντελεί στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης".
ec481b79-5a25-4cf3-a18c-95615e52e114

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία σήμερα το πρωί η γέφυρα των Αρριανών Ροδόπης.

Η παράδοση έγινε με την παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλου Τοψίδη και του Δημάρχου Αρριανών Χουσεΐν Ερδέμ.

Το συγκεκριμένο έργο είχε ενταχθεί σε χρηματοδότηση από την προηγούμενη Διοίκηση της Περιφέρειας και για τον λόγο αυτό προσεκλήθη και συμμετείχε στην τελετή παράδοσης και ο τέως Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Εν συνεχεία, ο κ. Τοψίδης επισκέφθηκε, συνοδεία του Δημάρχου, και άλλα σημεία του οδικού δικτύου όπου δρομολογούνται παρεμβάσεις από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην έδρα του Δήμου Αρριανών, στη Φιλλύρα, όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Αρριάνων και στα οποία δύναται να συνδράμει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, εφόσον βέβαια συνταχθούν οι σχετικές μελέτες και πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Στο κλιμάκιο που επισκέφθηκε τον Δήμο Αρριανών με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χριστόδουλο Τοψίδη, συμμετείχαν επίσης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Νίκος Ευκαρπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα & Κτηνοτροφίας Ριτβάν Χατζή Μεμέτ, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Ψηφιακής Μετάβασης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πολιτικής Γης, Ριτβάν Μολλά Ισά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αχμέτ Οσμάν Πεχλιβάν, καθώς και ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη Βασίλης Μαυρίδης.

Επίσης, στην τελετή παράδοσης της γέφυρας συμμετείχαν η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ροδόπης Χρύσα Τσιλιγγίρη ως επικεφαλής κλιμακίου υπηρεσιακών παραγόντων, αλλά και οι ανάδοχοι του έργου.

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα Αρριανών Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα Αρριανών Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα Αρριανών Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα Αρριανών Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η γέφυρα Αρριανών

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood