Σε μια δύσκολη εποχή λόγω covid-19, με τους φιλάθλους να μην έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας από κοντά, το OPEN δίνει τη δυνατότητα σε όλη την Ελλάδα να παρακολουθήσει την κρίσιμη μάχη του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας.
Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για διάκριση στην Ευρώπη και είσοδο στους ομίλους του Champions Leafue, αρχίζει την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 9 το βράδυ. 
Η μεγάλη αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας, αποκλειστικά, ελεύθερα και ζωντανά, στο OPEN TV σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
Πρόκειται για μια πολύ σκληρή και ιδιαίτερη μάχη, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, που φέτος έχει μόνο νοκ-άουτ ματς.
Στην ειδική pre game εκπομπή από το γήπεδο της Τούμπας, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλο το ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα, και τις ενδεκάδες της μεγάλης αναμέτρησης.
Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ακολουθεί η post game εκπομπή, με όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, το ρεπορτάζ από την Τούμπα, και την τεχνική ανάλυση του σπουδαίου παιχνιδιού.
Τρίτη 25 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας αποκλειστικά, ελεύθερα και ζωντανά από το γήπεδο της Τούμπας μόνο στο OPEN!