Πανελλήνια πρωτιά ξανά, για την εταιρεία «ΚΑΤΙΟΥ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε.» από την Κομοτηνή

Πανελλήνια πρωτιά ξανά, για την εταιρεία «ΚΑΤΙΟΥ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε.» από την Κομοτηνή.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΤΙΟΥ 1

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία της Κομοτηνής «ΚΑΤΙΟΥ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε.», βραβεύτηκε για την 1η θέση σε πωλήσεις λιπαντικών TOTAL στην Ελλάδα.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία: την οικογένειά μου, τους εκλεκτούς πελάτες μας, αλλά πάνω απ’ όλα τους άμεσα συνεργάτες μου που είναι το προσωπικό της εταιρείας», ανέφερε ο κ. Πασχάλης Κατίου, μετά τη βράβευση που έλαβε χώρα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Πανελλήνια πρωτιά ξανά, για την εταιρεία «ΚΑΤΙΟΥ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε.» από την ΚομοτηνήΗ εταιρεία

Η εταιρεία «ΚΑΤΙΟΥ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε.» είναι στρατηγικός συνεργάτης της TOTAL Ελλάς ΑΕΕ των λιπαντικών TOTAL ELF, επίσημος συνεργάτης της LPC Α.Ε./λιπαντικά CYCLON και VALVOLINE, και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της HELLENIC FUELS με λιπαντικά BP και CASTROL για το επίσημο δίκτυο πρατηρίων BP για τους νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου, και για τη Λήμνο. Εισάγει μπαταρίες αυτοκινήτων, γεωργικών και χωματουργικών μηχανημάτων, καθώς και μπαταρίες στρατιωτικών οχημάτων των εταιρειών FIAMM Ιταλίας, SUNTEC Νότιας Κορέας και MONBAT. Πελάτες της εταιρείας είναι ναυτιλιακές εταιρίες, πρατήρια υγρών καυσίμων, συνεργεία αυτοκινήτων, γεωργικών μηχανημάτων και μοτοσικλετών, πλυντήρια, λιπαντήρα, αντιπροσωπείες, βιομηχανίες, τεχνικές εταιρίες, ΟΤΑ, Ε.Σ., ηλεκτρολόγοι, κ.ά.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην εταιρεία «ΚΑΤΙΟΥ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε.», που αθόρυβα αλλά δυναμικά πετυχαίνει στόχους και διαπρέπει, αναδεικνύοντας το ευ επιχειρείν στον τόπο μας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood