Παναγιώτης Ζαγορίδης: “Η επόμενη μέρα θα με βρει δίπλα στους δημότες”

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "Κοινωνία Πολιτών" του Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη, απαντά σε 10 ερωτήσεις.
Screenshot_1328

Ο Παναγιώτης Ζαγορίδης κατέρχεται για πρώτη φορά στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών, θέτοντας υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, “Κοινωνία Πολιτών”.

Του θέσαμε 10 ερωτήσεις και μας απάντησε:

  • Γιατί επιλέξατε να θέσετε υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές;

Επέλεξα να θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για πολλούς λόγους. Οι δύο βασικοί πυλώνες της απόφασης αυτής ήταν αφενός η επιθυμία μου να προσφέρω στην πόλη που γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι, αφετέρου αποτελεί για μένα τρόπο ζωής να αγωνίζομαι, να προσφέρω, να υλοποιώ. Ο Δήμος Κομοτηνής έχει χώρο για νέες ιδέες που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά όλων μας.

  • Ποιος ήταν ο λόγος που σας οδήγησε στην ομάδα του Γιάννη Γκαράνη, του νυν και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου;

Ο Γιάννης Γκαράνης γνωρίζει την πόλη, τα προβλήματά της, έχει εμπειρία, παλεύει για λύσεις. Έχει όρεξη για δουλειά, είναι παρών για όλους τους δημότες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης και διεκδικεί κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία συνολικά. Επιπλέον δημιουργεί υλοποιήσιμα προγράμματα δηλώνοντας καθημερινή πειθαρχία, εντιμότητα και ειλικρίνεια στο στόχο του και την ομάδα του. Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά τα οποία διέπουν και τη δική μου προσωπικότητα. Η επιλογή του Γιάννη Γκαράνη ήταν μονόδρομος, αν και δεν θυμάμαι ποιος από τους δύο οδήγησε τον άλλο. Νομίζω πως τα κοινά μας στοιχεία δεν μας άφηναν περιθώριο για κάποια άλλη επιλογή.

Παναγιώτης Ζαγορίδης: "Η επόμενη μέρα θα με βρει δίπλα στους δημότες"

 

  • Θεωρείτε τον εαυτό σας εξ ορισμού πολιτικό;

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι πρόσωπα, ομάδα, συνοχή. Το στοίχημα είναι ο νέος Δήμαρχος να είναι μόνο για την πόλη και για τους Δημότες, και όλοι όσοι στρατευόμαστε μαζί του. Απαιτείται να συνεργαζόμαστε με τους φορείς αλλά και να συγκρουόμαστε για τα συμφέροντα της πόλης. Μου αρέσει περισσότερο ο όρος, αν θέλετε να μιλήσουμε με όρους, πολίτης, παρά πολιτικός. Έχει κάτι αρχαιότροπο η σημασία της λέξης, που δεν ταιριάζει με το νέο το οποίο θέλω να προσφέρω.

  • Πώς θα αξιολογούσατε την παρούσα Δημοτική Αρχή;

Η Κομοτηνή αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Αυτό το έχει πετύχει την τελευταία τετραετία. Η εξωστρέφεια και η δυναμική παρουσία εντός και εκτός των ορίων του Δήμου, διεκδικώντας και προσελκύοντας νέα κονδύλια για τον Δήμο, πρέπει να συνεχιστεί. Τα μεγάλα έργα που έρχονται για τον τόπο θα αλλάξουν άρδην την καθημερινότητα και την οπτική του Δήμου. Οφείλουμε να έχουμε έναν Δήμο ισχυρό, ανταγωνιστικό, σύγχρονο.

  • Έχετε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος – πώς είναι η επόμενη μέρα, ποιο είναι το βασικό θέμα στο οποίο θα επικεντρωθείτε;

Βασική μου προτεραιότητα είναι να συνδράμω στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Έχω μάθει λόγω δουλειάς να ακούω προσεκτικά και να προσφέρω λύσεις. Την επόμενη μέρα είμαι έτοιμος να σκύψω στα προβλήματα και να τα αντιμετωπίσω. Ξέρω να μιλάω με πράξεις, οι σπουδές και η επαγγελματική μου εμπειρία από την επόμενη κιόλας μέρα θα βρίσκονται στη διάθεση των δημοτών.

Παναγιώτης Ζαγορίδης: "Η επόμενη μέρα θα με βρει δίπλα στους δημότες"

  • Θα θέλαμε να μας κάνετε μια πρόβλεψη των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης, είναι γνωστό πως βρίσκεστε συχνά στον δρόμο, ποιος είναι ο παλμός που λαμβάνετε;

Ο συνδυασμός «Κοινωνία Πολιτών» χαίρει αποδοχής και εκτίμησης από τον κόσμο ο οποίος μας στέλνει καθημερινά σημαντικά μηνύματα για την ημέρα των εκλογών. Όπως προείπατε καθημερινά συναντώ πολίτες διαφόρων ομάδων, ενώ έχω επισκεφθεί όλες τις περιοδείες του συνδυασμού. Είναι πολύ μεγάλη η εκτίμηση στο πρόσωπο του Γιάννη Γκαράνη. Καμία μάχη δεν είναι εύκολη, πιστεύω όμως πως ο συνδυασμός μπορεί να κόψει πρώτος το νήμα και αυτή τη φορά.

  • Γιατί να επιλέξει κάποιος ψηφοφόρος το ψηφοδέλτιο της «Κοινωνίας Πολιτών»;

Η «Κοινωνία Πολιτών» είναι προσηλωμένη στις ανάγκες της πόλης. Το πρόγραμμα θέσεων για τα επόμενα χρόνια θέτει γερές βάσεις στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό ανάπτυξης του Δήμου Κομοτηνής. Εάν διαβάσετε τον οδηγό με τις προγραμματικές θέσεις, μπορείτε εύλογα να καταλάβετε γιατί κάποιος πρέπει να επιλέξει την υλοποίηση του.

  • Γιατί θα πρέπει οι πολίτες να δώσουν εμπιστοσύνη στον Παναγιώτη Ζαγορίδη και ποιο είναι το μήνυμά σας;

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές συμμετέχω στην προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου, Γιάννη Γκαράνη, με στόχο τη δημοτική συνεργασία και την ενίσχυση της υπόστασης του κάθε χωριού και της κάθε γειτονιάς, με εντιμότητα, διάθεση προσφοράς, χωρίς πρακτικά ανταλλάγματα. Η μόνη ικανοποίησή μου είναι να είμαι χρήσιμος και αποτελεσματικός για τους δημότες. Έχω διαπιστώσει λάθη, παραλείψεις, αστοχίες των προηγούμενων διοικήσεων, και επιθυμώ να συμβάλλω στην επίλυσή τους. Η επόμενη μέρα θα με βρει δίπλα στους δημότες, αυτό είναι το πιο ξεκάθαρο μήνυμα που μπορώ να δώσω. Δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω σε ένα γραφείο, σηκώνω τα μανίκια και είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή.

Παναγιώτης Ζαγορίδης: "Η επόμενη μέρα θα με βρει δίπλα στους δημότες"

  • Είστε ένας νέος άνθρωπος με πλούσια δράση στην καθημερινότητα της πόλης, τι είναι αυτό που θα βάλετε προτεραιότητα εάν κληθείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα της καθημερινότητας;

Για εμένα ο Δήμος καλείται να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της κοινωνικής συνοχής. Ο Δήμος ενημερώνει τους πολίτες και τους υπηρετεί. Ένας σύγχρονος Δήμος ενεργεί με διαφάνεια, διαβουλεύεται με τους πολίτες, και λογοδοτεί σε αυτούς. Αυτοί θα είναι και η προσωπική μου ιεραρχία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

  • Σας βλέπουμε σε όλες τις περιοδείες του συνδυασμού, πιστεύετε στις νίκες των ομάδων ή των ατόμων;

Ατομικά μπορείς να φτάσεις στον στόχο σου, ομαδικά μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα. Πιστεύω στις ομάδες, στη δουλειά μου, στην καθημερινότητά μου περικλείομαι από ανθρώπους που συστρατεύονται, οραματίζονται και υλοποιούν ομαδικά.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood