Παίρνει μορφή το πρώτο “Πάρκο Τσέπης” Κομοτηνής

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του πρώτου "Πάρκου Τσέπης" που ανέλαβε να δημιουργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής.
IMG-cffdd024048d470e781be7aedf3b9d03-V

Μέλη του συμβουλίου και εθελοντές, όλο το καλοκαίρι εργάστηκαν διαρκώς τα απογεύματα προκειμένου να εκτελεστούν κάποιες πρώτες εργασίες και με τη βοήθεια του Δήμου Κομοτηνής κατάφεραν να προχωρήσουν σε μια πρώτη διαμόρφωση του χώρου και να τοποθετηθούν τα πρώτα παγκάκια.

Για αρχή βάφτηκαν τα κιγκλιδώματα και το τειχίο κι του πάρκου το οποίο θα κοσμείτε από μία αφηρημένη τοιχογραφία τις επόμενες μέρες. Αναμένεται ακόμη να τοποθετηθούν δύο πάγκοι πικ-νικ ενώ θα φυτευτούν και δέντρα και καλλωπιστικά φυτά.

“Δεσμευόμαστε να καταφέρουμε να τελειώσουμε τις εργασίες όσο πιο άμεσα γίνεται και το πρώτο “Πάρκο Τσέπης” της πόλης μας να λειτουργήσει ως ένας χώρος πραγματοποίησης δράσεων, εκδηλώσεων, αλλά και ως ένας χώρος συνάθροισης ανθρώπων της γειτονιάς και όχι μόνο που θα έρχονται πιο κοντά ο ένας με τον άλλον”, σημειώνουν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου νέων και προσθέτουν: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της συλλογικότητας. Όλοι μαζί σιγά-σιγά μπορούμε να δημιουργήσουμε τα μέγιστα αναβαθμίζοντας και ομορφαίνοντας την γειτονιές μας, την πόλη μας, τον τόπο μας”.

Παίρνει μορφή το πρώτο "Πάρκο Τσέπης" Κομοτηνής Παίρνει μορφή το πρώτο "Πάρκο Τσέπης" Κομοτηνής Παίρνει μορφή το πρώτο "Πάρκο Τσέπης" Κομοτηνής Παίρνει μορφή το πρώτο "Πάρκο Τσέπης" Κομοτηνής Παίρνει μορφή το πρώτο "Πάρκο Τσέπης" Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood