Παγκόσμιο Συνέδριο Μοριακής Βιολογίας στην Αλεξανδρούπολη

Με θέμα «Βιολογία Συστημάτων: σύνδεση της Επιγενετικής με την Ασθένεια και την Ανάπτυξη του Ανθρώπου | Systems biology: Linking chromatin and epigenetics to disease and development».
logos_moriaki-duth-clear

Το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνει από 25 έως 29 Μαΐου 2023 στην Αλεξανδρούπολη (ξενοδοχείο Αστέρας), παγκόσμιο συνέδριο με θέμα «Βιολογία Συστημάτων: σύνδεση της Επιγενετικής με την Ασθένεια και την Ανάπτυξη του Ανθρώπου | Systems biology: Linking chromatin and epigenetics to disease and development» (https://meetings.embo.org/event/23-sys-biology).

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού́ Μοριακής Βιολογίας (ΕΜΒΟ), του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής (ΤΜΒΓ), και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Μοριακής Βιολογίας (ΕΜΒΟ) είναι ο πλέον αναγνωρίσιμος παγκοσμίως οργανισμός στις Βιοεπιστήμες και αποτελεί  μεγάλη τιμή για το ΔΠΘ και για το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, η πρώτη φορά της διοργάνωσης να συμπίπτει χρονικά με την πανηγυρική συμπλήρωση πενήντα χρόνων από́ την ίδρυση του πανεπιστημίου.

Τα συνέδρια που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του ΕΜΒΟ είναι ιδιαίτερα φημισμένα και υψηλού κύρους, και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας ερευνητικής κοινότητας.

Στο συγκεκριμένο συνέδριο θα παρουσιαστούν εισηγήσεις κορυφαίων ερευνητών, παγκοσμίου κύρους και ακτινοβολίας, και τις εργασίες του θα παρακολουθήσουν δια ζώσης σύνεδροι από δεκάδες χώρες.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood