Η AHEPA HELLAS βραβεύτηκε σήμερα σε ειδική τελετή στο Σικάγο των ΗΠΑ ως η “Καλύτερη Οργάνωση 2018-2019” από τις 28 Περιφέρειες AHEPA που υπάρχουν ανά τον κόσμο.

Το ύπατο Συμβούλιο της AHEPA, αξιολόγησε:

kefalidis 6Κατά την τελετή στο Σικάγο, ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA, Γιώργος Λουκάς, αναφέρθηκε στο “σημαντικό έργο και την προσφορά της Περιφέρειας Ελλάδος, που οφείλονται στον Κυβερνήτη Στάθη Κεφαλίδη, στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και στα μέλη των τμημάτων της Ελλάδος, που μας κάνουν όλους υπερήφανους”.

Πρόκειται για μία ακόμη σπουδαία διάκριση του Στάθη Κεφαλίδη, ο οποίος το 2015 αναδείχθηκε «Καλύτερο Μέλος Ελλάδας 2015» και ο «Καλύτερος ΑΗΕΡΑΝ Κόσμου», παραλαμβάνοντας το βραβείο σε τελετή στο Σαν Φραντσίσκο των ΗΠΑ.
“Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή η Παγκόσμια αυτή αναγνώριση της Περιφέρειας 25 της Ελλάδος από την ηγεσία της ΑΗΕΡΑ στις ΗΠΑ”, δήλωσε ο κ. Κεφαλίδης, και συμπλήρωσε με έμφαση: “Οφείλεται στη στρατηγική που εφαρμόσαμε στην Ελλάδα η οποία είχε ως άξονες την αλληλεγγύη, την υπευθυνότητα και το όραμα. Τα αποτελέσματά της αποτυπώθηκαν στην τεράστια αύξηση των μελών στην Ελλάδα κατά 150%. Με σύνθημα “Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα”, καταφέραμε να προσελκύσουμε νέα μέλη, να αυξήσουμε τα τμήματα μας στην Ελλάδα σε 40, και να εργαστούμε πάνω στις αρχές του Ελληνισμού ώστε να βοηθήσουμε και τη χώρα μας και τις περιοχές μας να γίνουν καλύτερες με την οργανωμένη συμβολή και την εργασία των μελών μας σε όλη την Ελλάδα και πάντα σε συνεργασία με την ηγεσία μας στην Αμερική”.
kefalidis axepa“Συνεχίζουμε το έργο μας με τα συστατικά που πορευόμαστε ήδη: Με όραμα, συλλογικότητα και στρατηγική”, πρόσθεσε ο κ. Κεφαλίδης, που χαρακτήρισε τη βράβευση και ως “ένα υπέροχο δώρο” μια μέρα πριν τα γενέθλιά του, ενώ συγκινημένος ακόμη σχολίασε: “Είναι υπέροχο συναίσθημα να κατάγεσαι από μια μικρή ακριτική πόλη και να σε αναγνωρίζουν παγκόσμια για το ήθος, τις αξίες και την αποτελεσματικότητά σου”.
Φυσικά, ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS, δεν παρέλειψε να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη των τμημάτων μας που εργάστηκαν για να πετύχουμε αυτή την αναγνώριση”, διαμηνύοντας καταληκτικά πως “ο Ελληνισμός βγάζει σημαντικούς ανθρώπους και οι αρχές του είναι και σήμερα επίκαιρες”.
Δείτε εδώ τη διαδρομή του Στάθη Κεφαλίδη προς την κορυφή της AHEPA.
Δείτε εδώ, την ομιλία του Στάθη Κεφαλίδη με τίτλο “Οι Έλληνες είμαστε σημαντικοί…”.