Παγκόσμια πρεμιέρα, στο ετήσιο Φεστιβάλ του Kings Park στο Περθ της Αυστραλίας, έκανε το έργο του διεθνούς φήμης Αλεξανδρουπολίτη Φλαουτίστα-Συνθέτη, Νικόλαου Κατσούλη, «4FΜΕvros».
Το έργο είναι για τέσσερα φλάουτα και μεταγράφηκε για το σύνολο “Tutti Flute Ensemble”, το οποίο αποτελείται από δέκα λάτρεις του φλάουτο και έχει έδρα το Περθ της Αυστραλίας.
Σκοπός του συνόλου, που επέλεξε το έργο του Θρακιώτη μουσικού, είναι να αναπτύξουν τα μέλη του τις δεξιότητες του οργάνου, καθώς και την επαφή τους με την τέχνη.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μαέστρος, Rebecca Guy, που διηύθυνε το σύνολο “Tutti Flute Ensemble”, για λογαριασμό του Οργανισμού “WA Classical Music Connect”, διαθέτει πολυετή, άνω των είκοσι ετών, εμπειρία στη διδασκαλία, με masterclass σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Είναι μάλιστα και συνθέτης ταινιών για την εταιρεία “World Wide Audio Inc”.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Κατσούλη, του οποίου το έργο αναγνωρίζεται διεθνώς προβάλλοντας έτσι και τη Θράκη.