Π. Δαμιανίδης: “Μερίδα της Αριστεράς “τσίμπησε” στην πρόκληση της κυβέρνησης”

"Τιμούμε την επέτειο του Πολυτεχνείου για να διατρανώσουμε τα μηνύματα που μας κληροδότησε για δημοκρατία, δικαιοσύνη και της ελευθερία".
IMG_20201117_115719_1 - Αντιγραφή

Στεφάνι στο μνημείο εθνικής αντίστασης στην Κομοτηνή για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, κατέθεσε η νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής.

Π. Δαμιανίδης: "Μερίδα της Αριστεράς "τσίμπησε" στην πρόκληση της κυβέρνησης"“Τιμούμε την επέτειο του Πολυτεχνείου για να διατρανώσουμε τα μηνύματα που μας κληροδότησε για δημοκρατία, δικαιοσύνη και της ελευθερία”, σημείωσε ο γραμματέας της οργάνωσης Παύλος Δαμιανίδης, και ερωτηθείς σχετικά με τη μη συνυπογραφή εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ, του κοινού κειμένου ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ25, σχετικά με την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων, απάντησε:

“Φέτος η γιορτή του Πολυτεχνείου συμβαίνει σε μια χρονική στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται με την απειλή μιας πανδημίας και μιας τεράστιας  υγειονομικής κρίσης. Είναι αδικαιολόγητη η απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων, αν και σαφώς χρειάζονταν μέτρα, αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό. Μερίδα της Αριστεράς “τσίμπησε” σε αυτή την πρόκληση της κυβέρνησης, με εμμονή σε μια ιδεολογία που στη βάση της είναι σωστή αλλά δείχνει αυτή τη στιγμή να μην είναι προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα, στις τρέχουσες εξελίξεις, με αποτέλεσμα να καλλιεργείται ένας αχρείαστος διχασμός στην κοινωνία. Εμείς ως ΚΙΝΑΛ μείναμε μακριά από αυτή την αντιπαράθεση γιατί τη θεωρούμε εν πολλοίς τεχνητή και αχρείαστη”.

Π. Δαμιανίδης: "Μερίδα της Αριστεράς "τσίμπησε" στην πρόκληση της κυβέρνησης"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood